2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 61 پست
خب به جای اینکه مهارت دزدی رو یاد بگیری یه مهارت پولساز یاد بگیر🤨

خیلی واسه کنکور دوویدم نشد 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یعنی واقعاً واقعا اگه موردش پیش بیاد پول تو جیبی کسی باشه بتونی برداری این کار و می‌کنی ؟

اره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول بگو چی میخوایی بزنی   خونه ماشین گوشی 😂😂

وسایل آرایشی 

من نمیدونم گلم.از شما پرسیدم.سنت کمه با توجه به مدرک و مهارتت دنبال کاری یا خیلی ایده آلیستی؟

ایده ال چی میگم دوست دارم دزدی کنم میگی ایده آلیستی 

حداقل یچی بزن ارزش داشته باشه الان چطور میخایی اونو با من نصف کنی😂💔

خندم گرفت 😂😂😂😂😂اشکال نداره تو هم آرایش کن 

گفتی بهم کار نمیدن.گفتم فکر میکنی چرا کار نمیدن؟دوباره گفتی تو بگو چرا کار نمیدن؟گفتم شایده ایده آلیستی و دنبال کاری بالاتر از تحصیلات و مهارتت

در غیراینصورت بچرخی کار پیدا میشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اگه بپرسم چرا دوست داری دزدی کنی چی میگی؟(باز نگی چون بهم کار نمیدن چون دوباره نمیپرسم چرا نمیدن که بگی تو بگو چرا نمیدن که بگم شاید ایده آلیستی که نمیدن)والدینت بهت پول توجییبی به اندازه نمیدن؟پرتوفعی و بیش از چیزی که میدن میخوای و نمیتونن یا نمیخوان؟یا فقط میل داری تجربش کنی؟یا واقعا دنبال اینی که مثلا این شغلت شه و فکر کردی بااین کار ره صدساله رو یک شبه میری؟؟

اگه بپرسم چرا دوست داری دزدی کنی چی میگی؟(باز نگی چون بهم کار نمیدن چون دوباره نمیپرسم چرا نمیدن که ...

بهم هیچ پول تو جیبی نمیدن نه دوست دارم شغل واقعی داشته باشم نگا تاپیکای قبلیم کنی می فهمی چند ساله چقد برا کنکور تلاش کردم گفتی چرا دوست دارم دزدی کنم چون حسودیم میشه دوست دارم مثل بقیه دخترا  زندگی کنم 

بهم هیچ پول تو جیبی نمیدن نه دوست دارم شغل واقعی داشته باشم نگا تاپیکای قبلیم کنی می فهمی چند ساله چ ...

متاسفم که حمایتت نمیکنن و تلاشت بی نتیجه مونده،اما ببین خیلی واقع بین باشیم چنددرصد اون دخترای خوش پوش خلاف میکنن؟؟قطعا درصد خیلی کمی ازشون.خودتو گرفتارتر از چیزی که هستی نکن.سوءسابقه چیز بدیه دختر،آیندتو شغلی و ازدواجت رو خراب میکنه

احساسی و عصبی تصمیم نگیر منطقی باش برو یه هنر یا مهارت پول ساز یاد بگیر و وارد بازار کار شو و پول درآر(بعنوان مثال اگه بخوای فقط یه رشته از آرایشگری رو خیییلی خوب آموزش ببیتی درآمدت عالی خواهد بود)