2777
2789
عنوان

۵ قلوهای مینودشتی👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3316 بازدید | 77 پست
امکانش هست بله

من بارداری اولمه و تجربه ای ندارم به هیچکسم هنوز نگفتم باردارم چون علائمی جز دل درد ندارم حس میکنم هنوز هیچی نیست😅 امیدوارم خدا منو هم لایق بدونه و دوقلو بهم بده

من ۲۰ روز دیگه گفت بیا ببینم قلب تشکیل شده یا نه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دخالت و بی شعوری بعضی کاربر ها جالبه 

به شما چه ربطی داره 

سرتون تو زندگی خودتون باشه

خدا حفظ کنه بچه هاش رو خوشبخت و عاقبت بخیر باشن الهی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من بارداری اولمه و تجربه ای ندارم به هیچکسم هنوز نگفتم باردارم چون علائمی جز دل درد ندارم حس میکنم ه ...

ان شاالله عزیزم🤲🌷

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
مگه ۶ قلو بودنشون طبیعی نبوده؟

۵ قلو یا ۶ قلو 

طبیعی هم باشه راه داره برای کم کردن تعداد بچه ها 

نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن جنینی که نه  روح  داره نه قلب رو ازبین ببری گناهه ولی یه ادم کامل رو دنیا بیاری و از پسش بر نیایی و تو رنج و سختی بزرگش کنی و حسرت همه چی به دلش بزاری ثوابه 

وای پنج قلو،من دوقلو دارم خودمو شوهرم پیر شدیم تو این مدت کم ،من یکی که اسفالت شدم موهام سفید شد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
۵ قلو یا ۶ قلو  طبیعی هم باشه راه داره برای کم کردن تعداد بچه ها  نمیدونم چرا یه عده فکر ...

جنین از همون لحظه ای که تشکیل میشه سقط کردنش حرامه هیچ فرقی هم نمیکنه که چند ماهش باشه

این دستور دین اسلام هست . جنینی که تو روزهای اول سقط میشه هیچ فرقی با بچه ی بی گناهی که کشته میشه نداره .هر دو کوچیک و بی دفاع هستن . کمبود پول دلیل قانع کننده ای برای از بین بردن یه انسان نیست اگه اینجوری بود همه ی فقرا رو باید ببریم اعدام دسته جمعی بکنیم که کمتر درد فقر رو بکشن..

جنین از همون لحظه ای که تشکیل میشه سقط کردنش حرامه هیچ فرقی هم نمیکنه که چند ماهش باشه این دستور دی ...

نظر من و شما متفاوته 

شما بگید  و بنویسید برای طرفدارانِ نظریه و اعتقادات امثال خودتون 

منم برای کسانی که زندگی بچه اش براش مهم تره که تو فقز و حسرت و بدبختی بزرگ نشه و ازار نینه 

هر کی خواست بخونه و طبق وجدان و شرایط زندگی و اعتقادات خودش تصمیم بگیره 

موفق باشید 

@گلنازززم2 ۱۳۳ مرتبه:یا حضرت ابولفضل ادرکنی۱۳۳ مرتبه :یا حضرت زهرا ادرکنیهر تعداد روزی ک حالشو داشت ...

گلم هروقت و هرروز خواستیم و به نیت ک داشتیم بخونیم درسته ؟

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

@گلنازززم2 ۱۳۳ مرتبه:یا حضرت ابولفضل ادرکنی۱۳۳ مرتبه :یا حضرت زهرا ادرکنیهر تعداد روزی ک حالشو داشت ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💛❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم🌱🌱

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

گلم هروقت و هرروز خواستیم و به نیت ک داشتیم بخونیم درسته ؟

اره همیشه ورد زبانت باشه

۱۳۳ مرتبه با حضور کاملِ قلب

ببین سعی کن با خلوص دل و حال استغاثه(بانو فاطمه زهرا حاجاتشو با استغاثه و لابه از خدا طلب میکرد) و شکسته دلیِ محض و تسلیم محض خدا و ایمه بخونیش نه مثل من با پررویی و طلبکاری و لاتیشو پُر کردن🙃

یعنی یجورایی از ته دل ایمان داشته باشی ک خواست دلت با خواست خدا یکی شده و اگرم نشد تسلیم محض و بی چون و چرایی

یه مورد دیگه هم هست ک:

یه مبلغ پولی رو برای بیمار نیازمند بدی بره قبل از این ک حاجتتو گرفته باشی

نه معامله کنی بگی اگر بدی میدم

من و چند نفر دیگه با این کار جواب گرفتیم شکر خدا

یه مبلغ برای تهییه امپول بیماریِ فردی دادیم وقتی هنوز حاجت روایی در کار نبود

گفتیم اگر خدا نده هم روا نیست دل یه بیمار رو شاد نکنیم

خلاصه دادن همانو گره گشایی همان...🥺

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
2790
2778
2791
2779