2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور

326 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر . پدر مادر من جدا شدن و پدرمن جانباز بوده و من تازه برگه ی جانبازی پدرمو با اینکه سال سوم کنکورمه پیدا کردم و میخام ببینم چجوری اعمال کنم روی کنکورم سهمیه رو و یه برگه ی کوچیک دارم ک شماره جانبازی و تاریخ و مهر و یه کد ۴ رقمی روشه 

سلام چون از مدت ثبت نام گذشته لطفا برید اموزش پرورش و کد ایثار رو بدید براتون اعمال میکنن

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن درصد؟ ببر کافی نت برات اعمال کنه توی ثبت نام کنکورت زده بودی این کدو؟؟ چون نوشتن اگه سهمیه دارین ...

هست ۵ تا ۲۰ درصد بعد اینکه خب ویرایش تموم شده چجوری اعمال بکنه ؟ من این کد و ننوشته بودم دیگه جای سهمیه جانبازی چون نداشتم تازه پیدا کردم من همون مناطق و زده بودم 

هست ۵ تا ۲۰ درصد بعد اینکه خب ویرایش تموم شده چجوری اعمال بکنه ؟ من این کد و ننوشته بودم دیگه جای سه ...

فک نکنم بشه تغییرش سهمیه ها هم فقط شده 25 درصد و 5 درصد من خودم 5 درصد ایثارگران و دارم فک کنم شما 25 درصد باشین خیلی براتون موقعیت خوبی بوده 

حتما برید کافی نت یا جایی که میشه تغییرش داد بپرسید اگه توی موقع ثبت نام ثبت نکردین برا کنکور اردیبهشت فک نکنم بشه ولی برا تیر موقع کارت ورود به جلسه فک کنم برا تیرم بود ویرایش یه سری چیزا با سهمیه اگه هدفت تیر هست بپرس از دستش نده موقعیت خوبیه برات 

فک نکنم بشه تغییرش سهمیه ها هم فقط شده 25 درصد و 5 درصد من خودم 5 درصد ایثارگران و دارم فک کنم شما 2 ...

کنکور کنکوره فرق نداره رو کدوم اعمال شه درهرحال آدم با کارنامه بهتره انتخاب رشته می‌کنه دیگه

من الان از بابام پرسیدم گفتش ۱۵ تا ۲۰ درصد داره سهمیه

میدونم قدیم اینطوری بود که بعضیا 65 درصد یا 70 درصد یا حالا کمتر داشتن طبق همون عدد سهمیه میخوردن الان اون درصد بالا ها شدن 25 درصد خانواده جانباز کم درصد یا رزمندگان 6 ماه به بالا شدن 5 درصد اینو باید برید از بنیاد شهید بپرسید بهتون کد طبق کد ملیتون میدن برا من که اینجوری بود 

کنکور کنکوره فرق نداره رو کدوم اعمال شه درهرحال آدم با کارنامه بهتره انتخاب رشته می‌کنه دیگه

میدونم ولی باید موقع ثبت نام اعمال بشه برید بپرسید اگر هدفتون کنکور تیر هست موقع دریافت کارت ورود اجازه ویرایش میدن اگه زدین مناطق کد و وارد کنین که درست شه اگر نشدم که هیچی 

موفق باشیت6