2777
2789
عنوان

ده شصتی ها و...

265 بازدید | 22 پست

یادش بخیر

گاهی اوقات ب اون زمان فکر میکنم حال دلم تازه میشه؛

یاد نون پختن های مامان و خالم سر تنور خونگی،بوی نون تازه پیازی و سرشیر...

یاد بدو بدو کردنهای دور باغچه حیاط و هفت سنگ و ی قل دوقل...

یاد شبهای گرم تابستون تو حیاط زیر پشه بند و

زمستونهای سرد کنار منقل برقی و چراغ نفتی...

یاد صف های طولانی مادرهابا بچه های قدو نیم قد برای گرفتن بشکه های نفت...

یاد خروس قندی و بیسکویت پنجره ایی ...

چقدر دلم میخاد برگردم همون زمان...نه گوشی بود نه اینترنت نه اینستا و ....بجاش همیشه در خونمون باز بود.همیشه مهمون سرزده میومد...نه نگرانی نه دل پریشونی...هرچی که داشتیم باهم سرهمون  سفره میخوردیم ولذت میبردیم ...یاد مامان بزرگم...یاد بابابزرگم یاد همه عزیزانی که هنوز تو ذهنم زنده ان بخیر.روحشون شاد...چقدر دلتنگ روزهای بچگی ام هستم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی مثل دهه شصت و هفتاد نمیشه،عالی بود عاالی،صفا،انگار بوی هوا هم فرق میکرد، اینقدر انرژی میداد و پر از اکسیژن بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلااام من تو فکر همچین تاپیکی بودم میخواستم ببینم چندتاییم😐

هوارتا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوشبحالتون ما دهه هشتادیا هیچکدوم از اینایی ک گفتین رو تجربه نکردم و روز ب روزم بدار میشه برامون&nbs ...

نه از اونا نیست...

حتی تو مدرسه ابدارچی تک تک ب بچها میفروخت

ی ده تک تومنی بود قیمتش...الان اصلن سکه ده تک تومنی پیدا نمیشه😕

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوشبحالتون ما دهه هشتادیا هیچکدوم از اینایی ک گفتین رو تجربه نکردم و روز ب روزم بدار میشه برامون&nbs ...

اتفاقا من خودم دهه شصتیم همیشه میگم ما از هشتادیا بیشتر خوش گذروندیم هشتادیا طفلیا جوونی هم نکردن همش کرونا دعوا تو مملکت تغییر کنکور بخدا دیوانه کنندس

اتفاقا من خودم دهه شصتیم همیشه میگم ما از هشتادیا بیشتر خوش گذروندیم هشتادیا طفلیا جوونی هم نکردن هم ...

منم دلم برای بچه های الان میسوزه

هیچکسو ندارن

دیگه همه چی منقرض شد

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...

آره من، عاشق زن و پسرا دهه 60ام،

همه چیزشون پاکه، از عشقشون بگیر تا، بچگیشون.. 

تو دوره کادو به دنیا اومدن، ولی هیچوقت بهشون کادو ندادن، 

هیچی م نمیگن.. 

سطح توقع کم، و پایه اون دنیان...

هرکی دهه شصتی داره پشتتش به کوه،، 

چه زن چه مرد... 

کلا دور هم جمع شدن و شب بیداریاشون خیلی حال بود... 

ولی نسل جدیدا الان دیگه بچه های امروزی همش تک روی... و... 

تو انزوا خودشونن...

ولی هنوزم دهه شصتی ها همون حال و مرام خودشونو  دارن... 

تک تک

هیچی نداشتیم ولی خیلی خوش می‌گذشت.  سر زده مهمون میومد چقدر خوشحال می‌شدیم ‌ ن الان که همه مجبوری رفت امد میکنن ‌ هیچ اسباب بازی نداشتیم خاهرم برام عروسک درست میکرد چقدر اون عروسک دوست داشتم همه جا کنارم بود . از صبح تا شب بازی میکردیم و شاد بودیم .زندگی های با صفا بود برکت داشت . ولی الان چی همش چشم هم چشمی غیبت دشمنی خیانت و... حتی بچه های الانم شاد نیستن با اینکه کلی امکانات دارن 

منم دلم برای بچه های الان میسوزه هیچکسو ندارن دیگه همه چی منقرض شد

اره طفلی ها.بچهای خودم 

فقط تلوزیون و گوشی و پلی استیشن....چشم و چالشون همه قرمز و نابودشد....

ما هر روز خونه خاله و عمو در حال دویدن و خاله بازی و توپ بازی...