2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

26 بازدید | 1 پست

شوهرم تو بحث دیروز دستمو کبود کرد ب شدت فشار داد دستم خیلی کبود و گردنمم زخم شد یکم.دفعه اولششم نیست.  امروز با مامانم رفتیم ب پدر مادرش بگیم. فحش هم میده و اینجوری میزنه.  مادرش ک یکم نوچ نوچ کرد.  باباشم میگفت باید ببنیم قبل زدن قضیه چی بوده ولی باهاش صحبت میکنم. و اینکه طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم ک اصلا دوس ندارم. بردارشوهرم ک طلاق گرفته و اون ییکی برادرشوهرمم طبقات بالای ما زندگی میکنن. 

بنظرتون چیکار کنم بخاطر بچم نمیتونم جدا بشم

پسرم دنیامه

به مرور باید اخلاقشو پیدا کنی از چی عصبانی میشه.. ! چطوری حرف بزنی از کوره در میره! رو چیا حساسه.. ! مثلا بعضیا راجب خانوادشون حرف بزنی سگ میشن

پدرشوهرت حق میگه گاهی درسته مرد کتک زده اما باید دید زن چیکار کرده یا چی گفته که مرد از کوره در رفته.. خود به خود که روانی نیست بلند شه بزنتت..

جای اینکه چوقولی به بزرگترش کنی و پاشونو به دعواهاتون باز کنی و اونام برن از شوهرت بپرسن چی شده و شوهرت هم ریز و درشت حرفایی که تو دعوا بهش گفتی و عصبانیش کردی رو به اونا بگه و نظر اونا هم ازت برگرده خودت باید سیاست شوهرداری یاد بگیری.. کلی کانال سیاست های همسرداری و.. تو شبکه های اجتماعی هست.. عضو شو بخون و یاد بگیر و عمل کن..

سخت نیست..

اسگل ترین مردها هم وقتی زن پاشو بزاره رو دم شون سگ میشن.. هیچ زندگی بدون جنگ و دعوا نیست.. منتهی بعضیا زرنگ هستن وقتی میبینن حرفی زدن که شوهرشون جوش اورده و قاطی داره میکنه سکوت میکنن و بحث رو عوض میکنن و کش نمیدن که کار به کتک کاری برسه

بعدشم داداشش طلاق گرفته به شما ربطی نداره.. چون داداشش طلاق گرفته و مشکل داشته دلیل نمیشه که مهر خوب نبودن بزنی روشون و فکر کنی شوهرت هم مثل داداششه.. گاهی یکی تو خانواده طلاق میگیره همه میگن خوب نبوده که طلاق گرفته..ولی بعد یه همسر خیلی بهتر قسمتش میشه که دهن همه باز میمونه.. شما از کجا میدونی..شاید برادرشوهرت یه زن خیلی بهتر از قبلی بگیره و خیلی هم خوشبخت بشه.. طلاق گرفتن اونو با دعواهای خودتون قاطی نکن که مثلا آتو دستت داری و میتونی اینو بزنی تو سر خانواده همسرت..