2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

6374 بازدید | 37 پست

دوستان کسی تازگیا سیسمونی گرفته؟تقریبا چقدر هزینش شده؟من الان تو اقدامم و میخوام سیسمونی رو خودم بخرم.گفتم ببینم تقریبا چقدر باید پس انداز کنم؟و اینکه بچه اولمه یکم از تجربیاتتون راجع به خرید بهم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من الان ۵ماهمه انشالله ماه دیگه میرم خرید از دور اطرافیانم که باردارن اخراشه یا زایمان کردن گفتن کمترین خرید ۵۰تومن‌شده بیشترین ۱۰۰ میلیون باز ادم باید خودش برع ببینه چیا میخواد یا نه

یه چیز معمولی میخوای یا درجه یک ؟

سرویس چوب یه تخت و کمد میخوام.برا بقیه چیزا جا ندارم و اینکه تنها وسواسم برا کالسکه هست.چون اصلا ایرانی ها به دلم نمیشینن.بقیه چیزا متوسط

والا من الان ۵ماهمه انشالله ماه دیگه میرم خرید از دور اطرافیانم که باردارن اخراشه یا زایمان کردن گفت ...

منم تقریبا ۴۰ پس انداز دارم ولی میگم تا سال بعد قیمتا بازم میره بالا کم میارم🥺

منم تقریبا ۴۰ پس انداز دارم ولی میگم تا سال بعد قیمتا بازم میره بالا کم میارم🥺

از الان بگیر کم کم بزار کنار . چون قیمتا سرسا اور بالا میره .

جدیدا میخوان دوباره تحریما رو شروع کنن باز قیمتا بالا میره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
من هر چیزی ک واجب بود گرفتم البته بدون سرویس خواب ی سری چیزام مونده بگیرم هنوز همین خورده ریزای واج ...

بله من از هرکی میپرسم میگن ۱۰ تا ۱۵ واجباتته.بقیش سرویس کالسکه و سرویس خواب و صندلی غذا و لباس که چقدر بخوای بخری

از الان بگیر کم کم بزار کنار . چون قیمتا سرسا اور بالا میره . جدیدا میخوان دوباره تحریما رو شروع کن ...

مگر اینکه همین کاری که شما میگین بکنم یا برم طلا بگیرم حداقل گرون شد پولم ارزشش نیاد پایین

سرویس چوب یه تخت و کمد میخوام.برا بقیه چیزا جا ندارم و اینکه تنها وسواسم برا کالسکه هست.چون اصلا ایر ...

یه کالسکه ی خوب رو ۲۰ سی تومن حساب کن

سرویس چوبم بده نجاری 

بقیه چیزام

خورد خورد با توجه به فصل لباس بخر از جاهای قیمت مناسب

شیشه شیر اونت بخر پستونک هم همینطور چون سبکه

تشک گارددار خیلی به درد میخوره با گهواره

اگه زیادم جا نداری تخت تا یکسال به دردت نمیخوره

به جای کمد هم بده رگال درست کنن با دراور که هم قشنگتره هم بیشتر به دردت میخوره

نهایت با ۵۰ تومن جمع میشه

تو اینستا ی سری بلاگر هستن ک راجب برند و کیفیت و قیمت سیسمونی اطلاعات میدن اونام رو دنبال کن تقریبا ...

والا اونا که یه چیزایی میگن بگیر که آدم میمونه چی بگه.یه قاشقی معرفی کردن پرسیدم قیمتشو گفتن قاشق و چنگال باهن ۸۰۰ تومن.چه خبره عاخه

والا اونا که یه چیزایی میگن بگیر که آدم میمونه چی بگه.یه قاشقی معرفی کردن پرسیدم قیمتشو گفتن قاشق و ...

نه ی سری هاشون هستن چند نوع معرفی میکنن

با قیمتای متفاوت 

اما خب اونایی ک کیفیتش خیلی خوبه قیمتای بالایی هم دارن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘