2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

254 بازدید | 12 پست

بچه ها تو این روز عزیز

از همتون میخام دعام کنید

زندگیم داره از هم میپاشه

خاهش میکنم دعام کنید 

خیلی محتاج دعا تونم

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم..برات دعا میکنم عزیزم ❤️

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

اللهم صر علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی.

خداحاجت دل همه روبده مخصوصا مریض دارا

به حق صاحب همین روز

ايشالا ك همه چي حل ميشه ب خودت ارامش بده ك ب بقيه هم منتقل شه اگه بحث شوهري هست با منطق و كمال ارامش و همچنين در بعضي مساعل سكوت جواب ميده اميدت ب خدا باشه اميدوارم تو اين روز عزيز مشكل تمام مردم بخصوص شما حل بشه

خدايا هر چيزي هم بشه من بازم ميگم خدايا شكرت

مرسی از همتون فدای محبتتون بشم

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست