2821
2789
عنوان

ترمیم معدل

174 بازدید | 7 پست

بچها کسی هر اطلاعی راجبش داره بهم بگه توروخدا

چ سالی میشه ترمیم زد باید ب دوازدهم برسیم ک بتونیم بقیه سالا رو ترمیم بزنیم یا یازدهم‌میتونیم دهم رو مثلن ترمیم کنیم ؟

ترمیم معدل چ ماهی باید زد دی ماه میشه ؟

بذار کامل برات بگم..

فقط ۱ بار میتونی هر پایه رو ترمیم  بزنی... دهم ۱ بار یازدهم ۱ بار دوازدهمم ۱ بار

و فقط هم خرداد ماه میتونی ترمیم کنی ینی همون همراه امتحان نهاییا مدرسه.. واسه ثبت نامشم چند روز قبلش خبر میدن

مورد بعدی مثلا اگه تو اگه الان کلاس یازدهمی و سال بعدم که تاثیر معدل رو این پایه یازدهم و دوازدهمه و تو مثلا این امتحاناتو خراب کردی میخوای ترمیم بزنی میتونی سال بعد در کنار تحصیل تو پایه دوازدهمت قبل امتحانات خرداد بری ترمیم یازدهمت رو ثبت نام کنی و در اون صورت باید هم بری سر امتحانا مدرسه ت هم ترمیمت.. یا میتونی ترمیم پایه دهمم شرکت کنی یعنی هم دهم هم یازدهم.. ولی خب بشدت سخت میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بذار کامل برات بگم.. فقط ۱ بار میتونی هر پایه رو ترمیم  بزنی... دهم ۱ بار یازدهم ۱ بار دوازدهم ...

به نظرت ممکنه ی بار دیگم فرصت بدن 🥲

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

بذار کامل برات بگم.. فقط ۱ بار میتونی هر پایه رو ترمیم  بزنی... دهم ۱ بار یازدهم ۱ بار دوازدهم ...

اها پس اونجوریه مرسی عزیزم

ولی گلم من سال دیگه یازدهمم موقع امتحانا خرداد یازدهم نمیتونم دهم‌ رو ترمیم بزنم ؟

یا فقد پایه دوازدهم برسم میتونم ترمیم بزنم

به نظرت ممکنه ی بار دیگم فرصت بدن 🥲

تا بما رسید شد ۱ بار یه سریا که ۲ بار ترمیم زدن.. نه به هیچ وجه چون مستقیم میشه باهاش رشته های تاپ قبول شد اگه هی فرصت بدن که کسی جدی نمیگیره.. من همه رو ثبت نام کردم عوض عربی دینی خوندم رفتم سر جلسه خراب کردم عربیو.. سر همون هیشکدومو شرکت نکردم امسالم ازاد انتخاب رشته میکنم.. ۲سال پشت کنکور بودم

اها پس اونجوریه مرسی عزیزم ولی گلم من سال دیگه یازدهمم موقع امتحانا خرداد یازدهم نمیتونم دهم‌ رو تر ...

میتونی.. الان شرایط شماها عالیه.. این تابستون بشین دهمتو قشنگ بخون و واسه یازدهمم ک میری مدرسه و همش مروره اگه در طول سال اونم بخونی عالی میشه

میتونی.. الان شرایط شماها عالیه.. این تابستون بشین دهمتو قشنگ بخون و واسه یازدهمم ک میری مدرسه و همش ...

ممنون عزیزم همیکارو میکنم چون امسالو گند زدم

میخام زیست دینی ادبیات با شیمی رو ترمیم کنم چون ضریب بالایی دارن اگه حداقل ۱۷ ب بالا بگیرم مثلن هرکدومو میتونم حداقل از ۱۰ درصد ۵ درصدش رو کسب کنم ؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز