2777
2789
عنوان

شوهرم...

81 بازدید | 3 پست

شوهرم تو بحث دیروز دستمو کبود کرد ب شدت فشار داد دستم خیلی کبود و گردنمم زخم شد یکم.  امروز با مامانم رفتیم ب پدر مادرش بگیم. فحش هم میده و اینجوری میزنه.  مادرش ک یکم نوچ نوچ کرد.  باباشم میگفت باید ببنیم قبل زدن قضیه چی بوده ولی باهاش صحبت میکنم. 

بنظرتون چیکار کنم بخاطر بچم نمیتونم جدا بشم

پسرم دنیامه

اشتباه کردی گفتی کمک که نمیکنن هیچ دخالتم میکنن ببین پدرشوهرت چطور جواب داده گفته ببینم قضیه قبل از زدن چی بوده هر چی بوده حق زدن نداره که

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکردم تنها راهی ک ب ذهنم رسید

شما خودت از شرایط و موقعیت زندگیت باخبری هرکاری میکنی فقط نذار بقیه از زندگیت خبر داشته باشن که فقط راه دخالت رو باز میکنی اگه قصدت فقط زندگیه و نمیتونی جدا شی پس بخاطر خودت و آرامش و بچت از چیزایی که باعث تنش میشه دوری کن جوری مدیریت کن که بحث پیش نیاد و....

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔