2777
2789
عنوان

مشکلات در عقد

166 بازدید | 7 پست

من حدود یک ماهه عقد کردم قبل عقد با هم ۶ ماه دوست بودیم خیلی همو دوس داشتیم و ب هم رسیدیم 

اما الان چند وقته مشکلات و سوتفاهم بینمون پیش میاد 

مثلا شوهرم رفته بود ی جایی بهم دروغ می‌گفت ی جا دیگه س بعدش انقد پرسیدم تا گفت 

یا مثلاً می‌ره استخر از من پنهون می‌کنه سرم داد میزنه و از این چیزا 

کم تر از قبل محبت می‌کنه در کل احساساتی نبود و نیس اما انتظار داشتم بعد اینکه زن و شوهر شدیم رابطمون عمیق تر شد بهتر شه مثلا 

امروزم بحث کردیم ی چیزایی بهم گفت ک از ذهنم نمیره دلم شکست ی حرفایی زد انگار پشیمونه و ..

بعد تازه فهمیدم ک سیگار می‌کشه قبلنم میدونستم اما نه انقد زیاد..زیادشو الان رو کرده 

خلاصه خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیخوام رابطمون از دست بره ما خیلی خوب بودیم با هم 

:)

به قول اون سخنرانه تا وقتی رابطه نامشروعه و مخالف با دستورات خداس شیطون به دختر و پسر پاس گل میده و روابط حسنه و شیرینه. ولی همین که رابطه شرعی و قانونی و خدا پیغمبری شد شیطون چوب میکنه همه جا😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۶ ماه ب این نتیجه رسیدین همو دوس دارید!  زود اقدام‌کردی برای ازدواج

من تو ۳ ماه اقدام کردم و ۹۰ درصد شوهرم همونیه ک میشناختم از لحاظ خرج کردن ی ذره فرق کرده اونم بخاطر اینه هزینه اای عروسی رو باید بده فعلا بابرنامه خرج میکنه

استارتر خیلی چیزا رو میدونسته بخاطر وابستگی چشم بسته بود روی عیب ها

مثلا سیگار کشیدنو میدونست

اینو میدونست خیلی اهل محبت کردن نیس پارتنرش 

با این وجود بله گفته

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راهکار هایی که موجوده ..

۱_ بند ۳۵ جوشن کبیر سرچ بزن( یا من هو فی عهدهی وفی) هر روز ۷ بار بخون . هر بار با بیم الله الرحمن الرحیم شروع می کنی و پایان هر بند باید بگی سبحانک یا لا اله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب .

۲_ سابلیمینال مربوطه گوش بده از این چنل تلگرام پیشنهادم ساب فرشته سرخ هست که سرچ بزن ( سابای یوجی گوش نده چون شیطانیه مخربه) : https://t.me/Wonderful_mind98/38629 ‌

راسی برای اینکه حرف بد بهت نزنه باید بند ۱۰ جوشن کبیر رو بخونی طبق دستور العملی که گفتم بالا

و برای از بین بردن چشم زخم و نظر و این چیزا هم بند ۳۸

خودت تو نت سرچ بزنی خواص بند های جوشن کبیر بالا میاد