2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی!!!

گاهی دری که ما مدت ها پشتش ایستادیم که باز بشه، برای همیشه قفل میشه.

مشکل ما اینه که اونقدر به اون در بسته خیره میشیم...

که از باز شدن درهای دیگه غافل میشیم.

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

میدونی!!! گاهی دری که ما مدت ها پشتش ایستادیم که باز بشه، برای همیشه قفل میشه. مشکل ما اینه که اون ...

متاسفانه همه درا بسته س به هردری زدیم نشد قفله .قربون مصلحت خدا برم اینقدر التماس و خواهش ولی هیچی به هیچی

اصنم بی‌عدالتی نیس عدالت معنیش برابری نیس

من حرفی از برابری نزدم از حق و حقوقی حرف میزنم که توسط یه عده پایمال میشه .درستی و راستی و مردم دوستی از بین رفته

متاسفانه همه درا بسته س به هردری زدیم نشد قفله .قربون مصلحت خدا برم اینقدر التماس و خواهش ولی هیچی ب ...

عزیزم ترس و ناامیدی آدما رو کور میکنه

خودم این روزا رو تجربه کردم

اگه آرزویی توی ذهنته؛ قطعا متعلق به خودته

صبر کن!!!

موقعیتشم پیش میاد؛ اینو منی داره بهت میگه که خودش چند سال تمام برای درست شدن شرایطش جنگید.

و بلاخره درست شد  

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

من حرفی از برابری نزدم از حق و حقوقی حرف میزنم که توسط یه عده پایمال میشه .درستی و راستی و مردم دوست ...

اهوم پس این مردمن ک عدالت ندارن آدمان ک گند زدن به همه‌چی گردنِ خدا ننداز.

👩🏼‍🦱