2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه ای که ارامشو ازت بگیره طرف هی اذیت کنه با رفتاراش و نباشه رو کات کن بره سلامت روانمون رو ک ا ...

کات کردم اما دل تنگ میشم هی منتظرشم اما اونم نیمد و خبری نگرفت  باعصبانیت تمومش کردم بهش گفتم حالم ازنصف و نیمه بودنش بهم میخوره حالم از رابطمون بهم میخوره ....میدونم مرد دیگه میتونه جبران کنه ولی نمیخوام باکسی دیگه برم تو رابطه از طرفی قبلا تهدید کرده ک بعد جداییمون حق اینکه باکسی دیگه برم تو رابطه رو ندارم میگفت تو خرابی اگه بری باکسی دیگه 

کات کردم اما دل تنگ میشم هی منتظرشم اما اونم نیمد و خبری نگرفت  باعصبانیت تمومش کردم بهش گفتم ح ...

یه مدت به خودت زمان بده خوب میشی. تا شش ماه بعد پایان رابطه ترکش هاش هست تو وجودت.

یه مدت به خودت زمان بده خوب میشی. تا شش ماه بعد پایان رابطه ترکش هاش هست تو وجودت.

یعنی ۶ماه بعد خوب میشه حالم؟گاهی میگم نکنه اشتباه کردم کات کردم میگم کاش کات از طرف اون بود هی خودخوری میکنم چرا نذاشتم اون کات کنه