2821
2789
عنوان

هدیه میدم

100 بازدید | 11 پست

بچه ها توی تاپیک قبلی نوشتم هرکسی دعا کنه و حاجت بگیرم ۱۴ میلیون میدم

می خوام بدونم کسی هست مستجاب الدعوه باشه و دعاش زود مستجاب بشه؟

توروخداااا اگه کسی هست بگه

اگه تا سه روز دیگه مستجاب شد دعام

اون ۱۴ تومنو قولشو به ی خانم عزیز دیگه ای دادم

ولی به کسی که تا سه روز دیگه بتونه حاجتمو از خدا بگیره

۵ یا ۱۴ تومن میدم بستگی به شرایطم داره و اینم بگم که این پولو با زحمت به دست آوردم و برام خیلی باارزشه.

خدایی اگه کسی بتونه همچین کاری کنه و تا سه روز دیگه حاجتمو بگیره همون موقع میزنم به حسابش

توروخدااا اگه کسی مستجاب الدعوه ست بگه لطفا

منتظرم😘

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم امروز موقع نماز نافله دعات میکنم حتما ‌‌برای رضای خدا (پولی نمیخوام خود خدا برام هدیست اگه دعام مستجاب کنه ).اما ی چیزی بگم 

من اگه دعا میکنم برای کسی اون دعا هم برای رضای خداست حقیقتش .چون اگه من بتونم با دعام گره ای از کار کسی باز کنم مطمین باش خدا صدبرابر بیشتر میده به من چه توی اون دنیا چه اینجا .

ی نکته ای برای خودتون میگم شرط نگذارید .وقتی با دل صاف دعا کنیم خدا بیشتر به دلمون نگاه می‌کنه 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم منم امروز موقع نماز نافله دعات میکنم حتما ‌‌برای رضای خدا (پولی نمیخوام خود خدا برام هدیست اگه ...

درسته واقعا

خیلی ممنونم 🥰😍

ان شاءالله که خدا بهتریناشو بهتون بده🥰🥲

درسته واقعا خیلی ممنونم 🥰😍 ان شاءالله که خدا بهتریناشو بهتون بده🥰🥲

ممنونم عزیزدلم 💖 امیدوارم هرچه زودتر به خواستتون برسید 😍🌷. لطفا اگه حاجت روا شید منو تگ کنید 🌱

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ممنونم عزیزدلم 💖 امیدوارم هرچه زودتر به خواستتون برسید 😍🌷. لطفا اگه حاجت روا شید منو تگ کنید 🌱

خیلی ممنونم مچکررر😍😍🥰

حتماااا😇

خیلی ممنونم مچکررر😍😍🥰 حتماااا😇

😍😍 خواهش عزیزممم🤭🌱