2777
2789

جدی باش اما خوش برخورد

منظم و تمیز باش

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه ان شاالله که تو کارت موفق باشی عزیزم

دومم اینکه لطفا خوش برخورد و مهربون رفتار کن 

و برا نوبت دادن مردم رو اذیت نکن.

چون به شخصه این همه دکتر رفتم کلا دوتا منشی باشخصیت و خوش برخورد دیدم بقیه از دم بیخود بودن.

ناز و اداهاشون از خود دکترا بیشتر بوده

بعدم بارهاااا برام بوجود اومده که برا نوبت دادن خیلی اذیت کردن گفتن ۵ ماه دیگه ۶ ماه دیگه.

اما بعدش که آشناییت دادم یهو از ۶ ماه دیگه رسیدن به اینکه همون لحظه یا نهایت برا فرداش بهم وقت بدن !

یا کافیه بهشون پول بدی دیگه ۶ ماه دیگه معنی نداره همون لحظه کارتو راه میندازن.حتی یادمه یکیشون بهم گفت تا چندماه دیگه وقت نداریم بعد بهش گفتم این همه راه اومدم حالا لطفا کارمو راه بندازین بهم گفت برو اینجا نمون که آقای دکتر بفهمه ناراحت میشه😐بعد که بهش گفتم از طرف فلانی هستم همون آدمی که گفت برو اینجا نمون خودش شخصا برا من در اتاق رو باز و بسته می‌کرد!

و این نشون دهنده ی سیستم مریض و پارتی بازیه منشی هارو نشون میده. که البته پارتی بازی همه جا هستش 

اما خب به شخصه منشی که بخواد کار راه انداز باشه خیلی ندیدم.

شما سعی کن اینجوری نباشی❤️

منشی بودی عزیزم ؟‌

یس

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
مَلــــــــــــــــــــه بفرماییــــــــــــــد    

منشی بوددییی🤣 دستم به دامنت چند تا سوال در مورد ابزار جراحی دارم هیچی نمیدونم 

دکتر وسیله میخواد اصلا نمیدونم چیو ببرم براش

میتونی کمکم کنی تو یه سری موارد ؟ مثلا من اسم ابزار جراحی زنان رو نمیدونم  دکتر ازم میخواد وسی ...

سلام من فراموش کردم

ولی دکتر اولش باید بهت یاد بده دیگه

اول اینکه ان شاالله که تو کارت موفق باشی عزیزم دومم اینکه لطفا خوش برخورد و مهربون رفتار کن  ...

سلام اره متاسفانه اینجوری هستن 

نه عزیزمممممم

من به قدری تو نوبت حساسم 

که حتی نمیزارم یه دقیقه مریض این ور و اونور تر بره داخل ، همه تو نوبت خودشون باید برن داخل 

حتی یه خانومی اومد نشست روصندلی و نوبت نگرفته بود!

بعد کلیی خانوم بعد ایشون اومدن زودتر نوبت گرفتن نشستن!

بعد همون خانومی که نوبت نگرفته بود ، اومد جلو گفت: خانوم من زودتر اومده بودما!! 

گفتم عزیزم خب باید نوبت می گرفتی 

الان من نوبت بقیه رو نمیتونم بخاطر شما عقب بندازم چون حق الناس میمونه ب گردنم. هیچی یه چند نفر رفتن داخل بعدش اون خانومو فرستادم

یاد نداده 🙂 هی وسیله مبخواد اسم وسیله هارو هم نمیدونم هول میکنم استرس میگیرم

خوب چرا انقدر بی زبونی

یه روز که مشتری نداره

بهش بگو اسم اینارو یادم بدید

من بلند نیستم

اگر بلد بودی دکتر بودی دیگه

سلام اره متاسفانه اینجوری هستن  نه عزیزمممممم من به قدری تو نوبت حساسم  که حتی نمیزارم ...

افرین خدا خیرت بده عزیزم🌹

آدم تو کارش باید وجدان و انصاف داشته باشه و کارشو به نحو احسن انجام بده

ان شاالله که تو کارت موفق باشی گلم