2777
2789
عنوان

باز هم منفی شد 😭

203 بازدید | 29 پست

خیلی دلم گرفته😔

هربار بی بی چک منفی میشه یا پریود میشم تاچند روز نمیتونم آروم باشم و یواشکی گریه میکنم‌.

بعضی وقتا ناامید میشم و میگم شاید خدا نمیخاد من هم مادر بشم‌ شاید سعادت ندارم .شاید بنده خوبی نبودم که به این آرزوم نمیرسم 😔

شوهرم عاشق بچه اس. هر بچه ای میبینه ازش عکس میگیره.باهاشون بازی میکنه.

چندماهه توی اقدامیم ولی نمیشه.

پارسال باردار شدم چقدر ذوق چقدر خوشحالی ولی توی ۴ ماهگی مجبور شدم بچمو سقط کنم 😔

تا یه مدت خیلی قوی بودم و به خودم میگفتم تو ازپس این مرحله از زندگیت برمیای و واقعا قوی بودم. همسرم تشویقم میکرد که انقدر روحیه خودمو خوب حفظ کرده بودم. ولی...

ولی یه مدتیه حس میکنم از درون دارم متلاشی میشم 😭

حس تنهایی دارم.

اطرافیانم رو میبینم همه بچه دارن و سرگرم بچه هاشون هستن ولی ما چندساله از ازدواجمون میگذره و خبری نیست دلم میگیره 😔

اصلا نمیدونم چرا اومدم این تاپیک رو زدم فقط خواستم بنویسم تا کمی آروم بشم.چون هیچکسی غیر از من و همسرم خبر نداره‌.به خانواده هامون نگفتیم.

هیچ کسی از درد دلم خبر نداره😔

میخواستم با خبر بارداریم خانواده هامون رو سوپرایز کنم. درست روزی که جواب آزمایشش اومد همه چی خراب شد و گفتن باید سقط بشه 😭

خدایا میدونم حکمتی داشت که نخواستی بمونه. ولی چرا دوباره دلم روشاد نمیکنی؟

چرا جاشو برام پر نمیکنی؟

خدایا چرا صدامو نمیشنوی؟

چرا اشکامو نمیبینی؟

خسته ام.خیلی خسته...😔

عزیزم هرکار خدا یه مصلحتی داره...

امیدوارم یه نینی خوشگل بغل بگیری

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل توام🥺چندماهه منتظرم هرماه گریه و افسردگی بعد پری شدن ...دوباره امید وارم میشم و بازم هیچی 

دیگه خستم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خیلی سخته🥲

تنها خواهشی که ازت دارم اینه که اضطراب رو از خودت دور کنی

وقتی یه بار باردار شدی یعنی الحمدالله هیچ مشکلی وجود نداشته 

پس بازم میشه صبر داشته باش...بهرحال یه سقط داشتی بذار بدنت به خودش بیاد...فقط استرش نداشته باش میبینی که دوباره مادر میشی😍🌱

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ان شاالله به زودی یه بچه میاری چراغ دلت میشه

ممنون از دعای قشنگت عزیزم🙏

اصلا نمیدونم چرا این تاپیکو زدم.

ولی شاید بخاطر دعای خیر شما به دلم افتاده بود تاپیک بزنم از درد دلم بگم.

خیلی سخته🥲 تنها خواهشی که ازت دارم اینه که اضطراب رو از خودت دور کنی وقتی یه بار باردار شدی یعنی ...

ممنونم عزیزم.

دقیقا خیلی سخته.

انشالله هیچ مادری با بچش امتحان نشه.

اگه سقط نمیشد پسفردا باید به دنیا میومد😔

میدونی بعضی وقتا آدم دست خودش نیست. منم خیلی تلاش میکنم آروم باشم. اوایل خیلی قوی بودم ولی الان یکی دوماهه ناامید شدم و حس افسردگی دارم.

یادش میوفتم قلبم درد میگیره.

هیچ مشکلی هم ندارم ولی بعد از سقط هرچقدر تلاش کردم دوباره باردار بشم نشد.