ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 عنوان کارخونه دار 😍😃 1707 بازدید | 18 پست بچه ها به نظرتون پردرآمد ترین کارخونه دارها توی ایران چقدر درآمد دارنتوی فامیلتون دارین کارخونه دار که فوق العاده پولدار باشع؟مثلا در حد کاخ ویلا داشته باشه و چند هزار میلیارد ثروت؟اگه دارین ماهانه چقد در میارن؟ به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹 1403/03/21 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 من خودم کارخونه دارم انقدر کار ریخته سرم خدایی؟ به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 یکی که من میشناسم شبی سه میلیارد میره راحت تو حسابش یا خداااااینا چه جوری چشم نمی خورن آخه😧کارخونه چی داره به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 اره کار خونه زیاد دارم لباس و ظرف شوییم الان پره آهان😆😁😂😂😂 به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
خرچنگمرداب عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 2540 اره کار خونه زیاد دارم لباس و ظرف شوییم الان پره لعنتی به همه چیز شوخی با کارخونه هم شوخی😅 بهرام که گور میگرفتی همه عمردیدی که چگونه گور بهرام گرفت!
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9767 یا خداااا اینا چه جوری چشم نمی خورن آخه😧 کارخونه چی داره نمیدونم اخه پیرمرد رو کی چشم بزنه آخه ، کارخونه سیمانه
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 نمیدونم اخه پیرمرد رو کی چشم بزنه آخه ، کارخونه سیمانه زن داره؟😂چه شوگرددی خوبی😁😂😂 به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9767 زن داره؟😂 چه شوگرددی خوبی😁😂😂 آره زن داره دختر و پسر داماد کرده ، شوگر ددی ! بزنمت ؟
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 آره زن داره دختر و پسر داماد کرده ، شوگر ددی ! بزنمت ؟ واقعا از استیکرای خنده متوجه نشدی شوخیه؟؟ی کم جنبه داشته باشیم لطفا! به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9767 واقعا از استیکرای خنده متوجه نشدی شوخیه؟؟ ی کم جنبه داشته باشیم لطفا! شما هم جنبه داشته باش ، خو بزنمت از پشت گوشی چی میشه
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 شما هم جنبه داشته باش ، خو بزنمت از پشت گوشی چی میشه پیرمرده باورش نمیشه سرش دعوا شده😂😂ی هم کلاسی داشتم با پیرمرد ۶۰ ساله ازدواج کرد فک کن دختر ۱۸ /۱۹ساله با پیر مرد ۶۰ سالهواقعا هنوز تو شویمبعضیا آدمای عجیبی هستن واقعا به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 634 پیرمرده باورش نمیشه سرش دعوا شده😂😂 ی هم کلاسی داشتم با پیرمرد ۶۰ ساله ازدواج کرد فک ... تو شوکم به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹