2777
2789
عنوان

دعای مجرب بگید برای پیدا کردن شغل

249 بازدید | 5 پست

بعضی وقتا کار تدریس دارم حقوقش خیلی خیلییییی کمه چیکار کنم چه دعایی بخونم چه نذری بگم پول داشته باشم درامدم بیشتر بشه؟😭

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شخصی به اسم براء به مولا علی (علیه السلام) گفت:

امیرالمومنین به حق خدای متعال از تو درخواست میکنم بزرگترین چیزی را که پیامبر صلی الله علیه و آله تو را به آن مخصوص گردانیده ) و به کس دیگر نفرموده از میان مطالبی که خدای متعال جبرئیل را بدان فرستاده و جبرئیل هم پیامبر را

مخصوص به آن کرده ، مرا به آن مخصوص گردانی

❤ حضرت فرمودند: 

اگر این درخواست را نمی کردی هرگز آنچه را خواستی نشر نمی دادم تا اینکه از دنیا بروم.

آنچه درخواست کردی این است که 

( هر وقت خواستی خدا را به اسم اعظمش بخوانی شش آیه اول سوره حدید را بخوان، سپس آیات آخر سوره حشر از  "هو الله الذي لا اله الا هو () تا آخر را بخوان ) 

یعنی سه آیه آخر سوره حشر ( وقتی تمام کردی بگو یا من هو کذلک افعل بي كذا و كذا ) بجاى كذا و كذا حاجت خود را بگو سوگند به خدا اگر این را به یک شقی بخوانی سعادتمند میشود.

براء عرض کرد قسم به خدا که این را برای حاجت دنیوی نخواهم خواند.

❤ حضرت فرمود خوب گفتی پیامبر صلی الله علیه

و آله هم به من اینچنین توصیه فرمودند البته به من دستور‌ دادند که در امور سخت این را بخوانم.

صلوات برای همه چی مجربه🌱

بفرست هدیه کن به آقا امام زمان💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخصی به اسم براء به مولا علی (علیه السلام) گفت: امیرالمومنین به حق خدای متعال از تو درخواست م ...

من با این دعا حاجتمو گرفتمممم😃😃😃😃

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚