2777
2789
عنوان

و سلامتی ...

113 بازدید | 11 پست

رفیقی که میگه از دخترا دوری کنید ولی خودش در حالی که با چند تا دختر داره حرف میزنه دیده میشه😂💔

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

خودتم میدونی منظورت از دور چی بود با توجه ب کانتی ک ریپلای زدی خودتم میدونی حرف ....زدب

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

خودتم میدونی منظورت از دور چی بود با توجه ب کانتی ک ریپلای زدی خودتم میدونی حرف ....زدب

کاربر خانوم گفت ۳ دست میزنن ، من فقط کلمه دست رو گفتم round 1 همین ، برو خودت ببین اگه باور نداری ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عده کلا از مردا بدشون میاد به هر دری میزنن مارو بن کنن تقصیر ما نیست ،این همه کاربر بدتر از ماشو گفتن آیا بن شدن؟ههععی

کاربر خانوم گفت ۳ دست میزنن ، من فقط کلمه دست رو گفتم round 1 همین ، برو خودت ببین اگه باور نداری ،

بابا اون گفته بود دست میزنن یعنی چی هزار نفر اومدن جوابشو دادن بعد شما اومدی همون جوابشو ب طرز ...... دادی .خودتم میدونی دیگه اگه من ی چیز میگفتم تا ۲ ماه تعلیقم میکردن ی تاپیک درمورد افغانیا زدم ۱ ماه تعلیقم بعد شما و اون اقا میاید حرف جنسبم میزنید بازم ازاد میگردید

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

بابا اون گفته بود دست میزنن یعنی چی هزار نفر اومدن جوابشو دادن بعد شما اومدی همون جوابشو ب طرز ..... ...

بین خودت و خدای خودت من واقعا اومدم با وضوح گفتم ؟

بین خودت و خدای خودت من واقعا اومدم با وضوح گفتم ؟

خودتم میدونی ک .دور .منظورت چی بود ب وضوح کامل نگفتی ولی خب حرف .....زدی باز

خودتم میدونی ک .دور .منظورت چی بود ب وضوح کامل نگفتی ولی خب حرف .....زدی باز

باشه قبول منظورم اون بود حالا عذر خواهی می کنم من دیگه هیچ وقت سمت همچین تاپیک هایی نمیرم که هم خیلی از کاربرای خانوم راحت حرف بزنن آخرشم من بن شم😂

واقعا معذرت می خوام و دیگه هیچ وقت این جور تاپیک ها رو نمیرم

چی ریپلای زدی تاپیک شوگر مامی ترکید

دو تا کامنت زدم 

اولی : دهنتو 😂

دومی : خوش فیس مرد هست حجی 

همین دوتا رو کامنت کردم دقیق