2777
2789

@عشقنینی_یار بیا غیبت 🤪

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بهتر والا چیه همش رفت و آمد با این مدل آدما  اینطوری بیشتر خودت تو آرامشی چه خاطره ایی

اینا خیلی به منو شوهرم حسودی میکنن، بعد عاشق این بودن بچه شون پسر بشه ولی دختر شد، بعد که من پسر به دنیا آوردم خیلیییی اشک منو دراوردن با حرفاشون 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه عشقم😂😂🤌

جعفر نونوا رو دیدی مرتیکه هیز به پیرزن صد ساله هم نگاه میکنه😑🔪

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بیا یه لیوان اب خنک بخور دوباره شروع کن🥛😂😂😂

اخه یه دیقه فک کن

فک کن اعراب نتونستن زبون فارسیو از بین ببرن

یعنی ببین عرب خودشو کششششششت زجه زد

از راه دین 

از راه زور 

از هر راهی اومد 

نتونسسسسست فارسیو از بین ببره

دقت کن نتونستتتتتت

فردوسی سر زبونمون جون داد

رادمان پورماهک شونه ی عرب سوراخ کرد 

هزااااار هزااااار شاعر داریم ما

از ده شاعر برتر جهان ۵ تاش ایرانیه

بعد با همهههه ی ایا زور نداره یه خدازده ای بیاد به ناز بگه کیووووووووووت؟؟؟؟؟؟؟؟

د اخه-

بعد یه دبیر عربیمون بگه 

نیصف زبان فارسی عیریبیه😐😐😐😐😐😐😐😐

احمققققققق ابلهههههههههه

بززززززززززززز حیفه نون

از صدتا دشمن بدتر

کل واژه های عربی ۱۲ میلیونه

کل واژه های فارسی ۲۲۵ میلوووووووووونه

زبان عربیتون به یک چهارم زبان مام نمیرسه 

چی میگیییی؟؟ حشیش میزنی؟؟؟

یا هرچی میشه برمیگردن خط فارسی عربیه

یه نیست بگه

بززززززززز

عواقده عربیم پارسیان اختراع کردددددن

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

اخه یه دیقه فک کن فک کن اعراب نتونستن زبون فارسیو از بین ببرن یعنی ببین عرب خودشو کششششششت زجه زد ...

حق تا صبح نفخ صور

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
اره گردن خوردش

مرتیکه یک بیشعوریه 😒کدوم بیچاره زن این شه

ببین اگه زندایی و عموم ارث بابامو نخورده بودنا الان جای نینی سایت تو سواحل مالدیو بودم شمارم زده بودم زیر بغلم ب مناسبت خرید پنت هاوس جدیدم برده بودم عشق و حال

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
خب کو منطققققققققق؟ هروقت به تاریخ نگاه میکنم فشارم میره بالا

اگه منطقو پیدا کردی سلام بهش برسون

اخه یه دیقه فک کن فک کن اعراب نتونستن زبون فارسیو از بین ببرن یعنی ببین عرب خودشو کششششششت زجه زد ...

اینها بماند از کراش و اکس خیلی بدم میاد🤦🏼یا سینگل

مرتیکه یک بیشعوریه 😒کدوم بیچاره زن این شه

همون من شنیدم دختر اقدس بقال نومزدسه خدا بخیر کنه والا