2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای وای فکر فکر کن اجداد ما ،،، اجداد همممممه ی ما از هزار هزار مریضی جنگ جون سالم بدر بردن که 

الان یه سری بچه ک- بیان سر هر اوشوکولی بگن 

گیفتین ایران دیرست میشه؟؟؟

اره حرو- 

فک کننن یارو میرفته جنگ شمشیر میکشده طرف نصف میشده

نقض عضو میشده

میومده خونه

میدیده به زنش تجاوز کردن

دخترشو بردن

فرداش خیلی عادی باید میرفته سرکاااااار 

تا ما 

کشور ما

نسل ما 

به اینجا برسه

بعد یه خدازده ی بدبخت دوعالم بیاد ابرو بِبَرِ

و بعد یه لعنت شده از ناکجا اباد پیداش بشه

بگه 

گیفتین ایران دیرست میشه؟😐😐😐😐😐😐😐

اره ایتین بیری ایت ارهههههه نسل امثال تو منقرض بشه درست میشه

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

امروز رفتم پیش سکینه عملی  اقدس هم اونجا بود واقعا خدا ذلیلی کنه این چه کاریه با قیافه خودش کرد ...

🥴🥴🥴🥴🥴🥴دیدی زنیکه رو  رفته  باسنشو پروتز کرده 😒

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کلا آدمای نچسبی هستن😑

آخه اینا دیگه نوبرن، برادر شوهرم خیلیییی خاله زنکه میشینه پیش مادر شوهر و خواهر شوهرم غیبت میکنه 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دوستم هروقت میریم بیرون همش میخوادهیچ هزینه ای نکنه ومنم کلی توخرج می افتم.دختره پررو

خوب ببین وقتی  یک سری میرید بیرون هیچی نخر بگو کارتمو یا نمیدونم پولمو جا گذاشتم یا وقتی اگه رفتید کافه ای رستورانی چیزی وقتی  غذات تموم  شد وقت حساب کردن رسید بگو عه پولمو جا گذاشتم  مجبور حساب کنه😂😂🫶🏻

وای وای فکر فکر کن اجداد ما ،،، اجداد همممممه ی ما از هزار هزار مریضی جنگ جون سالم بدر بردن که  ...

ارامش خودتو حفط کن ابجی🫡😂 اره اینم هست ولی  از بس فشار اقتصادی هست دیگه نمیدونن چی بگن

کاش باسن بود ممه هم گذاشته یکی اینقدر 🫴🏻 خوب خفه نمیشه والا😂🤨

اره والا😒زن اصغر سگ سبیل رو دیدی رفته تا خر خره اش النگو انداخته انگار بلانسبت ما خریم نمیفهمیم بدله😝

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ارامش خودتو حفط کن ابجی🫡😂 اره اینم هست ولی  از بس فشار اقتصادی هست دیگه نمیدونن چی بگن

حتما باید چیزی بگنننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

🫶🏻😐😂ارتباط کمتر کن زندگی بهتری خواهی داشت دور و دوستی 

ارتباطمون خیلی کمه، ولی یه خاطرات سمی ای ازشون دارم که یادم نمیره فقط یه تیر باید تو پاشون بزنم تا دلم آروم شه 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اره والا😒زن اصغر سگ سبیل رو دیدی رفته تا خر خره اش النگو انداخته انگار بلانسبت ما خریم نمیفهمیم بدل ...

وای نگو  گردنبند بدلشو ندیدی😐گفت شوهرم واسه تولدم گرفته فکر کرده نمی‌فهمیم بدله

وای وای فکر فکر کن اجداد ما ،،، اجداد همممممه ی ما از هزار هزار مریضی جنگ جون سالم بدر بردن که  ...

بیا یه لیوان اب خنک بخور دوباره شروع کن🥛😂😂😂

ارتباطمون خیلی کمه، ولی یه خاطرات سمی ای ازشون دارم که یادم نمیره فقط یه تیر باید تو پاشون بزنم تا د ...

بهتر والا چیه همش رفت و آمد با این مدل آدما  اینطوری بیشتر خودت تو آرامشی

چه خاطره ایی

وای نگو  گردنبند بدلشو ندیدی😐گفت شوهرم واسه تولدم گرفته فکر کرده نمی‌فهمیم بدله

😒انگار نمیدونیم مرتیکه رفته ده تا زن صیغه کرده