2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

86  سال1400

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

سال 90 

سه ملیون و نهصد 

ولی پدر شوهرم برداشت برا خودش به ما نداد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چقدر مهمون داشتید عزیزم

100 فقط نزدیکارو دعوت کردیم همشونم اقوام من بودن از خونوادع همسرم فقط پدرمادر برادر بودن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

کدوم شهرین؟ چن روز پیش عروسی پسرداییم بود ۶۰۰تومن هزینش شده بود 😑

کل هزینه عروسی ۷۴ شد 

خانواده همسرم هم خیلی کم کادو میدن هم خیلی کم جمعیتن هم بیشترشون نیومدن

ما ترکیم کادو زیاد زیاد میدیم به نسبت اونا

سال ۹۸  عروسیم بود

۵ تا تمام سکه- ۱۳ تا رب سکه -ی سرویس ۲۰ گرمی(بابام داد)- ۱۰ تومن شاباش-دوتا سکه یک گرمی-۵ تومنم پول نقد جمع پول تو پاکتا -ی انگشتر ۸ گرمی مامان بزرگم

دوتا لوستر برنز و وسایلم بود دقیق یادم نمیاد

مامان دوتا گل پسر

مبارکه 

عروسی نگرفتیم 

کسایی که اومدن محضر طلا و دلار دادن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792