2777
2789
عنوان

حرف دخترعموم

122 بازدید | 7 پست

عزیزان من وقتی بچه دار شدم دوست نداشتم تا ۵ ماهگی کسی بدونه با توجه به شناختی که از اطرافیان داشتم که حتی بعد فهمیدن منو تا مرز جنون بردن 

گذشت دخترم بدنیا اومد من علاقه ای ندارم عکسشو به اشتراک بزارم حالا پست یا استوری 

حالا دخترعموم شوهرش فامیل شوهرمه باردار شده سریع گفته بعد گفته من مث بعضیا عقده ای نیستم فکر کنم فقط من بچه دار میشم پنهونش کنم دلیلی نداره پنهون کنم خدا بهم بچه داده انشالله به همه بده و ادم تنگ نظریش برمیگرده به خودش😐مادرشوهرمم گفته عروس من خودش با صلاح خودش نخواسته بگه دوست داشته مارو غافلگیر کنه ماهم ناراحت نشدیم و به نظرش احترام گذاشتیم ولی واقعا ناراحت شدم دلم گرفت اخه این چه حرفیه مگه کسی از زندگی من خبر داره بدکنه اصلا دلیلم واسه نگفتن چی بوده بعدش بچه دار شدنم بمن مربوطه حالا کسی بدونه یا ندونه جزحرفای پوچ و مزخرف مگه میتونه چیزیم بگه حالا بنظرتون دیدمش واکنش نشون بدم؟

نه واکنش نشون نده ، نمیدونم چه دلیلی داره اصلا اسم شمارو اورده ،هرکی یه روحیه و شخصیتی داره من که سعی میکنم با همه جور ادمی تو فامیل کنار بیام ،حالا طرف نخواسته بچه دار شدنشو بگه چه فرقی به حال من داره که اصلا گله کنم پیش کسی ،اصلا اون فامیلتونو درک نمیکنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه واکنش نشون نده ، نمیدونم چه دلیلی داره اصلا اسم شمارو اورده ،هرکی یه روحیه و شخصیتی داره من که سع ...

خیلی دلم گرفته من هیچوقت به این فکر‌نکردم کی حسوده کی بخیله شر زایمانمم واسه همه دعا کردم ولی چون هنوز زمان زیادی از ازدواج نگذشته بود نمیخواستم کسی نصیحتم کنه و اذیت که اخرشم همون شد

خیلی دلم گرفته من هیچوقت به این فکر‌نکردم کی حسوده کی بخیله شر زایمانمم واسه همه دعا کردم ولی چون هن ...

یه چیز میگم همیشه تو ذهنت داشته باش ،خیلی از مردم اطرافمون دنبال حرف و حدیث و چرت و پرت گفتنن ، یه گوشت در یکی دروازه باشه ، تو بهترین ادم دنیا هم باشی بازم یکی هست که ازت عیب بگیره مخصوصا این چرندگوهای فامیل 

اصلاااااا اهمیت نده

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من هیچ وقت از بچه  خوشم نمیومد یادمه زنداییم میگفت میخواد باردار بشه ولی دختر بزرگش ناراحته منم گفتم ای کاش رضایتش رو بدست بیارین

دختر خالم اونجا بود گفت کارخوبی میکنه میخواد بچه بیاره به دخترش هم ربطی نداره فکر کردی همه مثل خودت بی عرضه ان که بچه نمیاری کلا بدنم داغ کرد چون خیلی ها اونجا بودند حتی فکر کنم ضورتم قرمز شد کلا زبونش تنده یه مقدار

الان خودش بالای ده ساله ازدواج کرده و نمیتونه باردار بشه نمیگم به خاطر اون حرف اینطور شد ولی خب حرفها می تونن دل بشکنن