2777
2789
عنوان

معدلم چندمیشه؟🥲

181 بازدید | 9 پست

خانمابااین نمرات پایه هشتم معدلم حدودا چندمیشه؟اگه می دونیدبگید لطفا🙏❤️

هنروکاروفناوری وتفکروورزش ونگارش واملا وقرآن20

ریاضی وعلوم واجتماعی۱۷

هدیه وقرآن۱۹ونیم

انگلیسی۱۸.۷۵وفارسی ۱۸

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ممکنه معلم هنریست نده؟

فعالیت داشتم اماموفق نبودم...

قراربود که ی روزترین کنه ک بیاریم ولی نگفت

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ممکنه معلم هنریست نده؟ فعالیت داشتم اماموفق نبودم... قراربود که ی روزترین کنه ک بیاریم ولی نگفت

تعین کنه.گگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوخی چه کوچولو🥴😂 نی نی یار بهش رسیدگی کنید برای من تاپیک میزنه چون تاپیک زدن برای بقیه ممنوعه @ ...

وای چقد نچسب وسمجی🤭🤭🤭

نینی یار واقعا ک...

@niniyar_2  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

وای چقد نچسب وسمجی🤭🤭🤭 نینی یار واقعا ک... @niniyar_2     @niniyar_5     ...

قبل اینکه من تاپیک بزنم ایشون اومدن توتاپیکو بدصحبت کردن!

اوخی چه کوچولو🥴😂 نی نی یار بهش رسیدگی کنید برای من تاپیک میزنه چون تاپیک زدن برای بقیه ممنوعه @ ...

هر دو کاربر بحث رو تموم کنید ادامه بدید کاربری ها بسته میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت