2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاش. حضور در محیط های تحصیلی و تفریحی‌.بزرگ کردن دایره دوستان. رسیدن به ظاهر و روحیه

من یک بار سرکتاب باز کردم گفتن بختم بسته هست دیگه توله کردم گفتم سراغ دعانویسی نمیرم رابطه ام مشکل خوردممیخوام با راهکار قرانی حل کنم

من یک بار سرکتاب باز کردم گفتن بختم بسته هست دیگه توله کردم گفتم سراغ دعانویسی نمیرم رابطه ام مشکل خ ...

سرکتاب چیه عزیزم.ول کن این حرفارو. الان دیگه برای هیچکس خواستگار نمباد دوره خواستگار گذشت فقط اونایی که خانواده به شدت سنتی و مذهبی دارن خواستگار میاد براشون اونم تو روستاها و شهرای خیلی کوچیک. اگه اینطور باشه که ۹۰ درصد دخترا دعا و طلسم دارن

من یک بار سرکتاب باز کردم گفتن بختم بسته هست دیگه توله کردم گفتم سراغ دعانویسی نمیرم رابطه ام مشکل خ ...

زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام معجزه میکنه 

من هر روز میخونم 

البته من برای ثوابش میخونم ولی هر نوع طلسمی و دعایی رو باطل میکنه

سرکتاب چیه عزیزم.ول کن این حرفارو. الان دیگه برای هیچکس خواستگار نمباد دوره خواستگار گذشت فقط اونایی ...

نمیدونم میشنیم فکر میکنم ذهنم درگیر میشه با شخص احساسیم رابطه ام به مشکل خورده میگن اگه بخت بشته باشه اینجوری میشه

زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام معجزه میکنه  من هر روز میخونم  البته من برای ثوابش میخونم ...

قران زیاد میخونم ولی زیارت عاشورا نخوندم پس شروع میکنم بخونم

نمیدونم میشنیم فکر میکنم ذهنم درگیر میشه با شخص احساسیم رابطه ام به مشکل خورده میگن اگه بخت بشته باش ...

نه عزیزم اختلاف در روابط کاملا طبیعیه و همههههه دچارش میشن‌. ربطی به بخت بستن و دعا نداره.