2777
2789
عنوان

عرق رازیانه

730 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بدلیل کاهش وزن ک داشتم سینه هام شل و تو خالی شد که چند روزه عرق رازیانه با عسل میخورم ولی حالت تهوع دارم مجردم هستم کسی هست ک استفاده کرده باشه و این حالت بش دست داده باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه قبل خواب میخورم ولی با استفادش دو سه روزه حالت تهوع بدی میگیرم با بی حالی نمی‌دونم دلیلش چیه&n ...

خب نخور بهت نمیسازه شاید طبع بدنت گرمه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

رازیانه افتضاحه. انواع کیست سینه و تخمدان  میاره وهزارتا مشکل بر اثر اختلال هورمونی‌. هزاربار د ...

مطمئنید من زیر نظر دکتر طب سنتی به کمک رازیانه مشکلات تخمدانم حل شد اتفاقا خیلی اثر بخش بود ولی باید با طبع سازگار باشه

مطمئنید من زیر نظر دکتر طب سنتی به کمک رازیانه مشکلات تخمدانم حل شد اتفاقا خیلی اثر بخش بود ولی باید ...

بله مطمعن هستم. خیلیامون در بزرگسالی به صورت ژنتیکی بدنمون مستعد کیست میشه و رازیانه چون هورمون های زنانه رو بالا پایین میکنه باعث کیست میشه.حالت تهوع هم مال بالا رفتن پروژسترونه. دقیقا سه تا متخصص تو منع مصرف خوراکی اول از همه رازیانه و دانه سویا رو نوشتن.

طبع بدنم گرمه یعنی نخورم مشکل ساز میشه ؟

صددرصد مشکل ساز میشه

اگه فقط مشکلت شلی سینه هاتو برو باشگاه 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

صددرصد مشکل ساز میشه اگه فقط مشکلت شلی سینه هاتو برو باشگاه 

فقط مشکلم سینه هام هم بر اثر کاهش وزن شل شده هم تو خالی رو پوست سینم هم استریا حالت تو خالی زده ک حالت چروکی شده سینم کلا اعتماد به نفسم اومده پایین باشگاه هم میرم