2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زرافه

فوران آتشفشان

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

توی رابطه ای که هستی احساس شکست خوردگی داری. این روزا احتمال داره یکم تو حیطه سلامتی مشکل پیدا کرده باشی. با آقایی جر و بحث دعوا داری و ازش رو برگردوندی.اگه حاجت خاصی داری حاجت روایی برات افتاده.یه خانومی به زندگیت چشم دوخته یا از حسادته یا میخاد جاتو بگیره. مریم نام اگه اطرافت داری ازش خبر تلفن تماس. آقایی که ریش و موهای پر و بلندی داره تو زندگیته

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
توی رابطه ای که هستی احساس شکست خوردگی داری. این روزا احتمال داره یکم تو حیطه سلامتی مشکل پیدا کرده ...

سلام عزیزم شما فاللل بلدید؟🙏

بعدا میتونم منم مزاحمتون بشم ؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سلام عزیزم شما فاللل بلدید؟🙏 بعدا میتونم منم مزاحمتون بشم ؟

فال قهوه فقط. بله عکسشو بزار اگر ببینم و باشم جواب میدم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
توی رابطه ای که هستی احساس شکست خوردگی داری. این روزا احتمال داره یکم تو حیطه سلامتی مشکل پیدا کرده ...

مرسی سی سی جان . بله درسته مریض بودم چندبار دکتر رفتم با ی اقایی دوست بودم دعوامون شد. مریم نمیشناسم اون زنه هم ک چشم داره یکی بهم گفت ولی نمی دونم کیه

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم