2777
2789
عنوان

سرگیجه شوید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 52 پست
سلام خوبی یه سال پیش راجب ذخیره تخمدان گفتی کم بودی ولی طبیعی باردار شدی هنوز پریود میشی؟ راستی ای و ...

سلام ممنون،آره خدا رو شکر میشم، نه من آی وی اف و اینجور چیزا اصلا نرفتم ولی تغذیه ام رو اساسی اصلاح کردم ؛مثلا غذاهامو با روغن دنبه درست میکردم،عسل و سبزیجات رو به مواد مصرفیم اضافه کردم که قبلا اصلا مصرف نمیکردم چون بدم میومد...یادمه خیلی رو نکات تغذیه ام تغییر مثبت ایجاد کردم و زدم به بیخیالی یعنی بهش دیگه فکر نکردم که چرا نمیشه و....

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایع گوش تکون بخوره درمانش چیه؟

استراحت 

استراحت 

استراحت

قرص 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سلام ممنون،آره خدا رو شکر میشم، نه من آی وی اف و اینجور چیزا اصلا نرفتم ولی تغذیه ام رو اساسی اصلاح ...

ببخشید سابقه نازایی و یا یائسگی زودتر از ۵۰ سالگی دارین تو پدری یا مادری

ببخشید سابقه نازایی و یا یائسگی زودتر از ۵۰ سالگی دارین تو پدری یا مادری

نه عزیزم،شمام سنت خیلی کمه زوده بخوای اینجوری فکر کنی خیلی به دکترا و حرفاشون فکر نکن فقط از خود خدا بخواه دکترها وسیله ان...

نه عزیزم،شمام سنت خیلی کمه زوده بخوای اینجوری فکر کنی خیلی به دکترا و حرفاشون فکر نکن فقط از خود خدا ...

ببخشید بازم پس علت دیر باردار شدنتون از خودتون بوده یا همسر؟

نه عزیزم،شمام سنت خیلی کمه زوده بخوای اینجوری فکر کنی خیلی به دکترا و حرفاشون فکر نکن فقط از خود خدا ...

یه سوال دیگه میشه بپرسم چند روز پریود میشد و چند روزش لکه؟

ببخشید بازم پس علت دیر باردار شدنتون از خودتون بوده یا همسر؟

طبق آزمایش که گفته بود ذخیره تخمک(amh) ندارم ظاهرا ایراد از من بود و دکتر گفت باید آی وی اف کنی که اونم احتمال موفقیتش ۵۰ درصده .