shahrefarangggg مدیر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 عنوان سرگیجه شوید | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 52 پست سرگیجه دارم نمتونم کارامو بکنم نزدیک پری هستم دو تا آهن قوی خوردم نمتونم زیاد وایستم هنوز ناهار درست نکردم...چکار کنم تو رو خدا کسی اگه میدونه بگه ... من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد... 1403/03/21 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شملململ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1237 باید بری دکتر دارو میده .. تجربه داشتی باعث حالت تهوم میشع؟
جیگرجونی عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2805 کم خونی شیره خرما و انگور بخور خوب میشی یع مدت سرگیجه هام خوب شده بود اره فک کنم کم خونی گرفتم باز باید بخورم مرسی عزیز دلم چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 13990 متخصص عمومی یا داخلی؟؟ متخصص گوش حلق بینی.. کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 13990 تجربه داشتی باعث حالت تهوم میشع؟ خاله ام و دوستم داشتن بله تهوع هم داره کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 هیچی خواهر باید بسوزی و بسازی من تازه بلند میشم انقد سرم گیج میره مغزم یهو انگار داغ میکنه سن ... مال شما از فشار نیست؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
جیگرجونی عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2805 مال شما از فشار نیست؟؟ نمیدونم والا اخرین سری فشارم رو ۱۵ بود چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 اگه میدونی فشارت پایینه کمی نمک بخور باشه امتحان میکنم.ممنون من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
mohammadshahanm عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2308 من انقدسرم گیج میره راه که میرم حس میکنم میرم عقب خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 من انقدسرم گیج میره راه که میرم حس میکنم میرم عقب خب مواظب باش یه وقت خدانکرده به جایی نخوره من از ترسم دراز کشیدم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
mohammadshahanm عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2308 خب مواظب باش یه وقت خدانکرده به جایی نخوره من از ترسم دراز کشیدم منم درازکشیدم.من باردارم سرگیجه فک کنم عادیه خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 منم درازکشیدم.من باردارم سرگیجه فک کنم عادیه ولی حتما سر وقت کنترل فشار و اینا رو بهداشت انجام بده آهن و ویتامین دی هم مصرف کن من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
حس_خوب۲۰ عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 6011 منم درازکشیدم.من باردارم سرگیجه فک کنم عادیه فشارت بالا نرفته که مواظب باش فشارخون تو بارداری خطرناکه اگه میتونی تند تند فشارتو چک کن بهداری هم میتونی بری برای کنترل پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
mohammadshahanm عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2308 فشارت بالا نرفته که مواظب باش فشارخون تو بارداری خطرناکه اگه میتونی تند تند فشارتو چک کن بهداری هم م ... نه فشارم خوبه چک میکنم.به نظرخودم ازخوابیه خیلی خوابم کمه تقریبا نصفی ازشب روبیدارم یکسره یا دستشویی یاخوابم نمیره انقد تکون میخورم صبح هاتمام بدنم دردمیکنه حس میکنم کل شب روتومعدن کارکردم خیلی اعصابم ضعیف شده سراین بی خوابی ها خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
حس_خوب۲۰ عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 6011 نه فشارم خوبه چک میکنم.به نظرخودم ازخوابیه خیلی خوابم کمه تقریبا نصفی ازشب روبیدارم یکسره یا دستشویی ... الهی خدا برات جبران کنه❤ انشاءالله به سلامتی این دوران بگذرونی و زایمان راحتی داشته باشی🌹 پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.