2777
2789
عنوان

شما باسوادید؟؟؟

205 بازدید | 14 پست

من خیلی درگیر این موضوعم که آیا باسوادم یا نه 

خیلی کتاب میخونم معنی کلمات فارسی رو خیلی میخونم پایتخت کشورارو حفظ میکنم ضرب المثل ها رو میخونم با معنی زبان میخونم فیلم میبینم 

دیگ چکار باید بکنم 

فعلا لیسانسم و سال بعد کنکور کارشناسی میدم واسه دندونپزشکی اگ خدا بخواد 

ریاضی هم تدریس میکنم 

دوست دارم آدم خیییلی پری باشم پس فردا با یکی آشنا شدم حرفی واسه گفتن داشته باشم فقط دل خوش نکنم به ظاهر خوب 

دیگ چه کارایی میشه کرد؟؟؟؟؟و آیا شما باسوادید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی انسان خیلی درس بخونه یا میلیارد پول خرج کنه اون تجربه رو نمی تونه بدست بیاره

اما تو موقعیت سختی که قرار بگیره می تونه اندازه یک کامیون تجربه بدست بیاره 

و اون کامیون تجربه میلیاردها تومن و دانش ارزش داره 

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

راستش من هنوز سنی ندارم که بخوام با گرفتن مدرک سوادم رو ثابت کنم.

ولی تموم تلاشم رو برای "باسواد" بودن کردم تا به حال...

میدونی!!!

من معتقدم یه بخش بزرگی از سواد مربوط میشه به "شناخت خود"

کمتر کسی سراغ یه همچین دانشی میره ولی به شخصه فکر میکنم کاربردی ترین و جذاب ترینه.

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇کاربری حذف شده---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

من فوق تخصص مغز و اعصاب دارم برای اینکه پدرم درگیر تومورمغزی بود بیش از دوسال تو مطب دکترا و کلینیکا بردم و اوردمش 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

میگن باسواد باید ادبیات جهان، مقدمات فلسفه،مقدمات روانشناسی بدونه. اینا خوبه خیلی خوب  اما ظاهر هم مهمه.  

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

به نظرم به جای حفظ پایتخت کشورا اطلاعات موبایلی و کامپیوتر و زبانتو ببر بالا. برنامه های روزو

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

میگن باسواد باید ادبیات جهان، مقدمات فلسفه،مقدمات روانشناسی بدونه. اینا خوبه خیلی خوب  اما ظاهر ...

ظاهرم آخه درحد خودش خوبه بیفتم تو خط زیبایی ته نداره از خیلی چیزا میمونم 

من فوق تخصص مغز و اعصاب دارم برای اینکه پدرم درگیر تومورمغزی بود بیش از دوسال تو مطب دکترا و کلینیکا ...

منم راجع به قلب خیلی میدونم چون تو کلینیک تخصصی قلب کار میکنم مخصوصا راجع به اکو 

سوادت خیلی خوبه اما اگه در مورد تاریخ اطلاعات کم باشه یعنی جای کار داره .من که در حد همون لیسانسم ام ...

به تاریخ خیلی علاقه دارم و میخوام شروع کنم تاریخ بخونم 

به تاریخ خیلی علاقه دارم و میخوام شروع کنم تاریخ بخونم 

آفرین .من خودم منشیم دکتر مطبمون واقعا آدم باسوادیه تاریخ قبل و بعد اسلام رو کامل بلده با اسامی و تاریخاشون .سئو سایت انجام میده پروپوزال می‌نویسه  زبان انگلیسی و آلمانی عالی تو کار دلار و ارز و ماین و... تو حیطه پزشکی فوق العاده اس و خیلی کارای دیگه که خود من به شخصه اصلا سر در نمیارم