2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش کلی تو بارداری دیابت و ویتامین د و تیرویید و این چیزا چون قبلا ویتامین د بشدت پایین بود از ا ...

ان شالله که همش خوبه.واسه منم دعاکن بارداری  مشکل مالیمون حل بشه...

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

منم سی وی اس شدم امروز فردا جوابش بیاد 

بعدا شما چند هفته هستید؟ 

ویتامین د اینا تو زیادی ادما کمه که با دارو حل میشه من خودم ویتامین د سه هزار میخورم هنوز قندم هم بالاست رژیم گرفتم  ازمایش دادم ببرم دکتر ببینم چی میگه

منم سی وی اس شدم امروز فردا جوابش بیاد  بعدا شما چند هفته هستید؟  وتامین د اینا تو زیادی ...

من الان باید ۸ افته یا ۹ باشم امروز تازه میرم سونو نگاه کنه قلبش اینا اوکی باشه

اخه بره من خیلی کم بود ویتامین د سال ۹۸ روی ۹ بود بعد ناخواسته باردار شدم بسلامتی گذشت و بعد از شیر گرفتن بچم دوباره باردار شدم یعنی فرصت یه چکاب قبل بارداری رو خدا بمن نداد، البته بارداری دومم بچم نموند، تازه میخاستم امسال اردیبشهت برم چکاب که بله دیدم بی بی چکم مثبته

حالا از تیرویید و ویتامین د مشکل دارم

منم سی وی اس شدم امروز فردا جوابش بیاد  بعدا شما چند هفته هستید؟  ویتامین د اینا تو زیاد ...

قند تو بارداری خیلی تو مخه همش باید حواست باشه من تو خونه قند ناشتا میگرفتم ۹۶ بود یعنی تقریبا پیش دیابت

من الان باید ۸ افته یا ۹ باشم امروز تازه میرم سونو نگاه کنه قلبش اینا اوکی باشه اخه بره من خیلی کم ...

به سلامتی عریزم انشاالله  که چیزی نیست بارداریت به سلامتی طی میکنی 

من بارداری قبلم تیرویید کم کار بود و لی این بارداریم هنوز سیزده هفته ام خوب بود   ولی دکتر گفت چون سابقه داری ازمایش بدیم که جوابشو فردا میبرم  شما هم نگران نباش  هیچی نمیشه فقط زود تر برو دکتر که اگه کم هم بود زودتر دارو شروع به خوردن کنی