گلعذار مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 369 عنوان آقا یه کمک بدید:) 879 بازدید | 5 پست بچه ها من یه کفش چرم دارمکه از عید دارم میپوشمولی مثل چی صدای جیرجیر میده وقتی راه میرماصلا نمیدونم چیکارش کنم. دیگه آنقدر خجالت میکشم میگم پام نکنم☹️☹️☹️☹️تازه چرم واقعی نیست که..۶۰۰ هزار تومن خریده بودم.تروخدا راهکار دارید بگید 1403/03/21 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۱۰۱_atreyas عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 4 سلام یعنی مثلاً فشار میاد روی کفش صدا میده یا کفش کشیده میشه روی زمین ؟پیش کفاش بردی ؟
۱۱۰۱_atreyas عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 4 یه کفاش دیدم تو خیابون ازش سوال پرسیدم گفتش اگر جیر جیر میکنه با دست فشار بده اونجایی که صدا میده اگر داخل کفشه، پنبه بذاره و بیرونشو با دمبه چرب کنه و اگر فقط بیرونشه، همون کفش رو دمبه بماله که چرب بشه
گلعذار مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 369 سلام یعنی مثلاً فشار میاد روی کفش صدا میده یا کفش کشیده میشه روی زمین ؟ پیش کفاش ب ... سلام عزیزمنه پیش کفاش نبردم هنوزنه. معمولی راه میرم صدا میده
گلعذار مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 369 یه کفاش دیدم تو خیابون ازش سوال پرسیدم گفتش اگر جیر جیر میکنه با دست فشار بده اونجایی که ... نمیدونم والابا روغن چرب کردم فایده نداش
۱۱۰۱_atreyas عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 4 نمیدونم والا با روغن چرب کردم فایده نداش به کفاش خوب نشون بدی ضرر نداره یا از مغازه ای که خرید کردی بپرسی. اگرم نشد که باید یه کفش دیگه بگیری و اینو جاهای غیر اداری و غیر رسمی بپوشی