سلام دوستان ببخشید من دیپلم دارم میخوام واسه آزمون خدمتگزاری اموزش وپرورش شرکت کنم کسی میدونه خوبه یابد میخوام واسه دفتردار شدن مدرسه برم کاره خوبیه مسخرم نمیکنن بنظرتون اخه شهر ما کوچیکه دفتر دار شدن با سرایداری فرق داره؟
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
ببین شرکت کن برو بعد که قبول شدی مدرک تحصیلیتو بالاببر راحت میتونی توی تغییر سمت شغلی شرکت کنی وکارم ...
اره منم همین کارو میخوام بکنم گفتم با دیپلمم این آزمونو شرکت کنم بعد همزمان لیسانسمم بگیرم فقط نمیدونم دفتر داری چطوریه گفتم شغل خیلی سطح پایینی نباشه که بعدا لیسانسمو گرفتم بگن مستخدمی بود شد همینجوری شدمعلمی