بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمان میبره عزیزم باید صبر کنی زمان تخمک گذاریت رفتی سونو ؟فولیکولت خوب باشه برای اسپرم شوهرم قرص اسپ ...
نه نرفتم شما رفتی؟ چندماه جلوگیری نکردی؟
روز چندم برم سونو؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
جدی؟ سیکل هات چند. وزه هست؟ اگه ۲۸ روه از روز ۹ کیت بزار وقتی دیدی حاله انداخته و مثبت میشه برو سونو ...
بین ۲۸ تا ۳۰ روزه هستم فکر میکنم معمولا روز ۱۲ یا ۱۳ تخمک گذاریم انجام میشه روز ۱۱ برم سونو خوبه؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹