2777
2789
عنوان

حق الناس بیاین تو رو خدا

157 بازدید | 5 پست

من اصلا دلم نمی خواد غیبت کنم ولی دوستم منو به اینکار می‌کشه بعد خیلییییی پشیمون میشم دلم نمی خواد گردنم باشه نمیشه هم حلالیت بطلبم چی کار کنم جبران بشه؟ وحتی اگه جایی مثلا از حق کسی استفاده کردم که خودم متوجه نشدم یا حتی فهمیدم ولی الان نمی تونن مالی جبران کنم چی کار کنم

من غیبت رو ترک کردم با این روش 

من خیلی اینستا رفتن رو دوست دارم 

تصمیم گرفتم هر روزی که غیبت نکردم خودم به خودم جایزه بدم و برم اینستا 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا از خدا پروا نمیکنی ولی از دوستت پروا میکنی؟

عادت کن به خودت جرأت بده با زبون خوش بگو غیبت نکنیم  بعدم همراهیش نکن وقتی غیبت می‌کنه همراهیش نکن از طرفی که داره غیبتش میشه دفاع کن ،اینکه غیبت بشنوی یا بکنی بخوای از ی راهی جبران کنی نمیشه 

بعدم در مورد حق الناس که تا الان بوده  اگر واقعاااا نمیتونی جبران کنی به نیت اونها کار خیر معنوی مادی انجام بده و هر وقت کار ثوابی انجام دادی اونها رو هم شریک قرار بده براشون طلب مغفرت و دعای خیر کن  ولی شرط اینها اول توبه و ترک گناهه دوم اینکه نتونی جبران کنی

من جدا از حق الناس از حرف های خاله زنکی و غیبت متنفرم توهم اول سعی کن به دوستت بفهمونی اگه اصلاح نشد ازش دور شو چون اون دیگه دوست نیست 

هدف های بزرگی توی سرمه که بهش میرسم.