خیلی سخته من بعد ۶ ماه واقعا دیگه خسته شدم از انتظار و روزشماری ...الهی به حق فاطمه زهرا به حق ۶ ماهه امام حسین امسال محرم یه فندق بیاد تو دلت
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بعداز ۴سال تلاش بی فایده من یکی دیگه اعتقادمم از دست دادم
😔😔چرا نمیشی مشکل چیه؟
منم واقعا دیگ بی اعتقاد ناامید شدم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نمیدونم هر دکتری ی حرفی زد،کار ب بارداری ندارم واسه هر چیز پیش افتاده تو زندگیم باید التماس خدا کنم خدایی که اگه بود ب یکی که شرایطش رو نداره چندتا چندتا نمیداد ب یکیم با این همه التماس نده
نمیدونم هر دکتری ی حرفی زد،کار ب بارداری ندارم واسه هر چیز پیش افتاده تو زندگیم باید التماس خدا کنم ...
چرا حرفای منو تکرار میکنی🥲
واسه همه چیز سختی کشیدم و عذاب کشیدم حتی ازدواجم
حالا هم بچه ...دخترخالم یکی داشت دوباره حامله شد دوقلو انقد ناشکری میکنه الان ۳ تا داره دوتا پسر و ی دختر
بعد من این همه التماس میکنم یکیشم نمیده بهم
چرا حرفای منو تکرار میکنی🥲 واسه همه چیز سختی کشیدم و عذاب کشیدم حتی ازدواجم حالا هم بچه ...دخترخا ...
دختر خاله منم تازه زایمان کرده خالمم حاملس هرکی دورم بوده ازدواج کرده الان بچه داره حتی ی نفرم نیست که نداشته باشه فقط من موندم ینی اگه الان ی لیوان آبم بخوام آب قطع میشه تااین حد بخاطر هرچی باید انتظار بکشم باورت میشه چندبار شده گفتم چ خوب پنکه روشنه هوا خنکه برق رفته باید گرما بکشم بخاطر کوچکترین چیزا تا خدا ب غلط کردن نندازه منو ولکن نیست شده خدای ادم بدا خدای پولدارا خدای بدجنسا خدای من دیگه نیست
دختر خاله منم تازه زایمان کرده خالمم حاملس هرکی دورم بوده ازدواج کرده الان بچه داره حتی ی نفرم نیست ...
😔😔😔میفهمم حرفاتو با همه وجودم
باور کن انقد تنهام ...انقد تو زندگیم سختی کشیدم حالا هم این به غم هام اضافه شده
جفتمون عین همیم از همه بدتر تنهاییه اینکه نتونی حرفا تو بدبختیتو ب کسی بگی
😔😔😔