2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

215 بازدید | 27 پست

سلام. یه سوال. لطفا اونا که تجربه دارن بیان. من دو هفته ست که با یه پسری دوست شدم. یعنی سرکار همکار بودیم. بهم ابراز علاقه کرد. حالا بعد دو هفته دوستی بهم گفت من حسم بهت در حد همون همکاره و بالاتر نرفته. و گفتم من کاری کردم؟ گفت خیلی هم خوبی ولی من حس خاصی بهت ندارم. و گفتم که دل نبندی. ولی من بهش دل بستم. واقعا مگه میشه بعد دو هفته آدم چنین چیزی بگه. تو پیاماش همش لاو می ترکوند. هی عشقم و خانومم و... می گفت. 

اصلا انقد مبهوت موندم که نتونستم چیزی بگم.  چی کار باید بکنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان کاری که باید انجام بدی اینه بگی باشه بگو فکر میکنم حق با تو هست ما مناسب هم نیستیم و دیگه اصلا پیام ندی بهش تو محل کار هم بی تفاوت رفتار کن انگار برات مهم نیست و مشکلی پیش نیومده نشون بده بود و نبودش برات مهم نبوده ولی خیلی خوب مثل قبل رفتار نکن حرف اگه میزنید در مورد کار حرف بزنید تو محل کار اگه پیام هم داد دیر جواب بده سرد جواب بده انگار برات مهم نیست اینجوری اون میاد سمتت 

شاید داره بازی روانی روت انجام میده که بیشتر جذبت بشه ذهنت رو درگیر کنه عاشق بشی که در این صورت این ...

یعنی تو این دو هفته که با هم بودیم خوشش نیومده؟ دو هفته زمان زیادی نیست. 

الان کاری که باید انجام بدی اینه بگی باشه و دیگه اصلا پیام ندی بهش تو محل کار هم بی تفاوت رفتار کن ا ...

دیشب انقد پیام دادم. گفت آره من دوستتون دارم ولی در حد همکار. گفتم پس اون همه ابراز احساسات مثل عشقم، خانومم و..... گفت هنوزم می گم

یعنی تو این دو هفته که با هم بودیم خوشش نیومده؟ دو هفته زمان زیادی نیست. 

شاید داره بازی می‌کنه باهات 

تو گفتی اهل ازدواج هستی فقط و اهل رابطه ی جنسی قبل ازدواج نیستی ؟ خب شاید دید رابطه نمی‌خوای فهمید اینو کات کرد چون از اول بخاطر رابطه ی جنسی اومد سمتت بعدش اینکه ب نظرم این آدم مناسب نیست بهش دل نبند 

دیشب انقد پیام دادم. گفت آره من دوستتون دارم ولی در حد همکار. گفتم پس اون همه ابراز احساسات مثل عشقم ...

ولش کن عزیزم تو آب نمک گذاشته تو رو داره باهات بازی می‌کنه اصلا آدمی که بعد چند روز میگه خانومم عادی نیست به نظرم 

تحویلش نگیر تو پیام های قلبم نوشتم چجوری رفتار کنی که حالشو بگیری تو برو بهش بگو ما مناسب هم نیستیم و سرد رفتار کن

شاید داره بازی می‌کنه باهات  تو گفتی اهل ازدواج هستی فقط و اهل رابطه ی جنسی قبل ازدواج نیستی ؟ ...

من دل بستم بهش. الانم از دیشب حالم بده. نمی تونم برم سر کار. اصلا نمی دونم وقتی دیدمش باید چی کار کنم. من دوستش دارم 

ولش کن عزیزم تو آب نمک گذاشته تو رو داره باهات بازی می‌کنه اصلا آدمی که بعد چند روز میگه خانومم عادی ...

یعنی چی؟ خب گفت دیگه واسه دوستی نمی خواد 

من دل بستم بهش. الانم از دیشب حالم بده. نمی تونم برم سر کار. اصلا نمی دونم وقتی دیدمش باید چی کار کن ...

اینجوری ادامه بدی ضربه میخوری 

یه پسر مطمعن شه عاشقش هستی کارت تمومه اینارو بهش نگو پیشنهاد میکنم بری کتاب زنان زیرک رو بخونی حتما 

دیگه من راهنماییت کردم گلم گفتم چی کار کنی 

برو سر کار به خودت برس و جوری وانمود کن اصلا برات مهم نبوده که کات کردید اینجوری نتیجه میگیری اونجوری که خودت رفتار می‌کنی خودت کوچیک میشی

یعنی چی؟ خب گفت دیگه واسه دوستی نمی خواد 

خب اینو گفته ولی ممکنه بعدا بیاد بگه پشیمون شدم می‌خوام 

اگه هنوز پیام میده و خیلی خوب رفتار می‌کنه اما گفته پارتنرم نیستی پس میشه آب نمک 

خب اینو گفته ولی ممکنه بعدا بیاد بگه پشیمون شدم می‌خوام  اگه هنوز پیام میده و خیلی خوب رفتار م ...

آره دیشب که پیام دادم همینو گفت. گفت احترام خاصی واستون قائلم و دوستتون دارم ولی ب عنوان انسان و همکار.