2777
2789

تو بیهوشی ممکنه آدم تکون بخوره 

خودشو بزنه

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بیهوشی ممکنه آدم تکون بخوره  خودشو بزنه

بیهوشی میگند یک قدم تا مرگ هست و ریه و قلب هم به زور اکسیژن و دستگاه زنده می مونند 

یعنی وافعا کسی که خیلی از اندامش به خواب رفته باشند همچين چیزی ممکن هست؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

که مقاومت نکنی🗿😂

ولی ندیدم که دستارو ببندن بیشتر چشمارو دیدم و شنیدم با چسب میپوشونن

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بیهوشی میگند یک قدم تا مرگ هست و ریه و قلب هم به زور اکسیژن و دستگاه زنده می مونند  یعنی وافعا ...

آره اصلا جای بحث نیست

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
که مقاومت نکنی🗿😂 ولی ندیدم که دستارو ببندن بیشتر چشمارو دیدم و شنیدم با چسب میپوشونن

اون و که چشما رو میبندن پرسیدم میگن ممکنه بهوش بیاد ببینه شکمش و باز کردن سکته میزنه

اون و که چشما رو میبندن پرسیدم میگن ممکنه بهوش بیاد ببینه شکمش و باز کردن سکته میزنه

اره 

اینم حتما مربوط به همون قضیه‌س که ممکنه یهو بهوش بیاد بیمار

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

آره اصلا جای بحث نیست

ولی واقعا یک قدم تا مرگ هست چون خودم بعد از عمل ریه هام بازسازی نمی شد درست 

بعد از بهوش اومدن وقتی اکسیژن رو قطع کردند یعنی مردم و زنده شدم اصلا نمی تونستم درست نفس بکشم وحشتناک بود 

وقتی هم بهوش اومدم حس می کردم از یک دنیای دیگه برگشتم اما هرچی فکر کردم یادم نیومد اما مطمئن بودم از یک جایی برگشتم 

من دیدم تو عمل چشم این کارو کردن 

دلیلش هم این بود چون یه حالت خواب و بیدار بود چشم رو با دستگاه باز نگه داشته بودن ابزار و وسایل رو میکردن تو چشم 

حالا فکر کن بیدار یهو تکون بخوره حتی یه ذره چشم حالم جر میخوره 

سرش رو با دستگاه ثابت نگه داشته بودن 

دست و بدنشم ثابت کرده بودن 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
بیهوشی میگند یک قدم تا مرگ هست و ریه و قلب هم به زور اکسیژن و دستگاه زنده می مونند  یعنی وافعا ...

من بابا عمل کیسه صفرا داشت 

هین عمل به هوش میاد البته دکترش اینجوری می‌گفت

به هوش که میاد این چیزا رو میبینه از ترس وحشت زیاد شروع می‌کنه دادم فریاد خودشو تکون دادن می‌گفت براش بیهوشی زدیم باز ولی بعد از اتاق عمل که آمد سه بار تشنج کرد

من بابا عمل کیسه صفرا داشت  هین عمل به هوش میاد البته دکترش اینجوری می‌گفت به هوش که میاد این ...

عزیز دلم الهی که خدا به باباتون عمر با عزت و سلامتی بده 😍

و ای کاش می شد برای همه عمل ها به جای بیهوشی روش دیگه میومد 

من چشمم عمل پی آر کی کردم تمام عمل رو می دیدم حین عمل دچار استرس می شدم اما به نظر من بهتر از عمل با بیهوشی بود چون یک باره وارد اون مرحله دیدن چیزهای عمل نمیشیم 

اما بهوش اومدن بعد از بیهوشی یک باره از دنیای دیگه وارد این دنیا میشیم آدم دچار حالت شوک میشه، حالا حین عمل جراحی که کل امحا و احشامون هم جلوی چشم خودمون باز هست واقعا فاجعه هست