بچه ها ما فردا میخوایم بریم چالوس, من از جاده اش میترسم, یه بار تا نصف کمتر رفتم, هرچی به شوهرم میگم از فیروزکوه بریم قبول نمیکنه, میگه راهمون دور میشه
اونایی که خیلی این راهو رفتید ایا واقعا ترسناکه؟
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
عجب !!! چه جراتی داشته. و شما جراتتون بیشتر بوده که بهش اعتماد کردید... ولی شوهرمم میگه انقد شلوغ می ...
شوهرت درست میگه ولی خداییش شبی ک ما توی جاده بودیم از بس همه از ترافیک خسته بودن وقتی ماشین پلیس اومد توی لاین مخالف گفت که یک طرفه شده ازاده برید خدا میدونه مردم چ طوری این پیچ ها را طی میکردند من از ترس قلبم اومده بود توی دهنم هی به شوهرم التماس میکردم تندنره و هی توی دلم الکرسی می خوندم آخرم تصادف شد توی جاده.
ببین منم این قدر بهم گفتن جاده چالوس خطر ناکه فلانه منم ترسیده بودم تا دو هفته پیش با شوهرم رفتم همش میترسیدم با خودم فکر میکردم دیگه بر نمیگردم تصادف میکنیم تو دره میفتیم
آما وقتی رفتم ان قدر جادهش خوبه یعنی حال میده این قدر خوش میگذر جادشم خیلی ترسناک نبود اصلا فضای خوبی داره اصلا گوهای اونجوری نیده بدم درخت رو کوه های خودت بری میبینی چقدر خوبه برای 1 روز رفتیم با شوهر اما من این قدر اسرار داشتم بهونیم نمیخواستم برگردم دو روز مندیم خیلی خووبه برو خوش میگدره
من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت. بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ