2777
2789
عنوان

جاده چالوس

| مشاهده متن کامل بحث + 10026 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب !!! چه جراتی داشته. و شما جراتتون بیشتر بوده که بهش اعتماد کردید... ولی شوهرمم میگه انقد شلوغ می ...

شوهرت درست میگه ولی خداییش شبی ک ما توی جاده بودیم از بس همه از ترافیک خسته بودن وقتی ماشین پلیس اومد توی لاین مخالف گفت که یک طرفه شده ازاده برید خدا میدونه مردم چ طوری این پیچ ها را طی میکردند من از ترس قلبم اومده بود توی دهنم هی به شوهرم التماس میکردم تندنره و هی توی دلم الکرسی می خوندم آخرم تصادف شد توی جاده.

ببین منم این قدر بهم گفتن جاده  چالوس خطر ناکه فلانه منم ترسیده بودم تا دو هفته پیش با شوهرم رفتم همش میترسیدم با خودم فکر میکردم دیگه بر نمیگردم تصادف میکنیم تو دره میفتیم 

آما وقتی رفتم ان قدر جادهش خوبه یعنی حال میده این قدر خوش میگذر جادشم خیلی ترسناک نبود اصلا فضای خوبی داره اصلا گوهای اونجوری نیده بدم درخت رو کوه های خودت بری میبینی چقدر خوبه برای 1 روز رفتیم با شوهر اما من این قدر اسرار داشتم بهونیم  نمیخواستم برگردم دو روز مندیم خیلی خووبه برو خوش میگدره 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
ترسناک نیست که خوبه ما هفته ای یه بار میریم فردا صبحم میخایم بریم ایشالا ترافیک نباشه چون شنبه تعطی ...

شما فردا چه ساعتی راه میفتید؟ دوستمون گف ترافیکش کشندست

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
شوهرت درست میگه ولی خداییش شبی ک ما توی جاده بودیم از بس همه از ترافیک خسته بودن وقتی ماشین پلیس اوم ...

ای بابا خدا خودش به خیر بگذرونه

ببین منم این قدر بهم گفتن جاده  چالوس خطر ناکه فلانه منم ترسیده بودم تا دو هفته پیش با شوهرم رف ...

دقیقا مث من, فکمیکنم میریم تو دره فکنیکنم میمیرم , همش به مرگ فکمیکنم

حتما سنگینن میشه صبح .سنگین ک چ عرض کنم کمر شکن میشه ترافیکش اگه یکی دو روزه میخواید برید به خستگی و ...

از چالوس میریم و از رشت_قزوین برمیگردیم ان شاالله

دقیقا مث من, فکمیکنم میریم تو دره فکنیکنم میمیرم , همش به مرگ فکمیکنم

ن بابا به این چیزا فکر کنی ک سفر بهت زهر میشه دور از جونت .فکرت را به راههای بد نبر خدا باهاتونه به سلامتی برید و برگردید ان شاءالله