2777
2789
عنوان

جاده چالوس

| مشاهده متن کامل بحث + 10026 بازدید | 95 پست

[QUOTE=44434682]کرجمونو شلوغ میکنن. برید هراز و فیروزکوهه خودتون دیگه ایششش😂😈😂[/QUOTEخخخخخخخ اخه ما غرب تهرانیم چالوس بمل نزدیکتره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بیامرزتشون, دست من نیس همسرم راضی نمیشه و پاشو کرده تو یه کفش که فقط چالوس

خوش بگذره ایشالله 

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
اصلا بدون چک کردن گوگل مپ حرکت نکنید من هفته پیش صبح زود راه افتادیم رفتیم تا اول چالوس دیدیم اینقدر ...

گوگل مپ از کجا دان کنم؟

باورم نميشه كسي بترسه فكر كردم داريد شوخي ميكنيد من دختر خالم تازه ماشين خريده بود هنوز دنده ها رو ...

عجب !!! چه جراتی داشته. و شما جراتتون بیشتر بوده که بهش اعتماد کردید... ولی شوهرمم میگه انقد شلوغ میشه که همه اروم میرن

گوگل مپ از کجا دان کنم؟

گوگل مپ همون نقشه(مپ) جزء برنامه های اصلی بیشتر گوشی ها هست اگه نداری از گوگل دان کن موقعیت خودتو بزن پیدات میکنه جایی هم ک میخوای بری را مقصد بزن کامل نقشه را بهت میده با موقعیت ترافیکی فقط نت میخوادروی نقشه جاهای شلوغ و ترافیک را قرمز نشون میده توی مسیری ک میخوای بری

گوگل مپ همون نقشه(مپ) جزء برنامه های اصلی بیشتر گوشی ها هست اگه نداری از گوگل دان کن موقعیت خودتو بز ...

اره الان تو بازار زدم دیدم دارمش