2777
2789
عنوان

بیایید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 86 پست
ج یا ح برام فرقی نمیکنه هرکدوم دوست داشتی بپرس:) 

اگه بگن کل دنیا صداتو میشنون و داد بزن چیزی که میخوای رو بگو چی میگی‌

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

تاپیک چه شیر تو شیر شده😅

همون گفتم الان کسی نیست هر تاپیکی رفتم خلوت بود 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییی دهنت سرویس خیلی کیوته بمونه برات 

ملسی الان تو تاریکی اومده قلادشو اورده میگه بریم دور دور

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
ح بپرس

عزیز ترین آدم تو زندگیت 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
اگه بگن کل دنیا صداتو میشنون و داد بزن چیزی که میخوای رو بگو چی میگی‌

لعنت به همتون 

یا همتون مزخرفید، ولی ادای خوبارو درمیارید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیز ترین آدم تو زندگیت 

خواهرام 

رفیقم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خواهرام  رفیقم

بمونن برات 

🥲 ح

💙🙂

دلم میخواد بدونم خودت چی میگی؟ پس جواب سوال خودتو بده

بمونن برات 

ممنونم عزیزم

یکی از بدترین سوتی هات رو تعریف کن

💙🙂 دلم میخواد بدونم خودت چی میگی؟ پس جواب سوال خودتو بده

میگم کاش یروز برسه هیچ فقیری تو دنیا نباشه

همه حالشون خوب باشه

عدالت برقرار باشه

میگم خدایاااا چرا صدامو نمیشنوی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

میگم کاش یروز برسه هیچ فقیری تو دنیا نباشه همه حالشون خوب باشه عدالت برقرار باشه میگم خدایاااا چر ...

هی... 💔

حقیقت

ممنونم عزیزم یکی از بدترین سوتی هات رو تعریف کن

ی بار رفیقم پیام داد کفت مامانم حالش بده خاستم بگم الهی بمیرم دستم خورد نوشتم الهی بمیرن بد بلاکم کرد زنم زدم گفتم الناز مادر خراب بد داداشش گفت عزیزم الناز بیمارستان پیش مامانمه گفتم باش بد فک کردم روبیکا دست خودشه کلی ف نوشتم که چرا بلاکم کردی دستم خورد بد داداشش ویس داد گفت تو با الناز کار داری چرا به مامانم فش میدی دیکه روم نمیشه زنگ بزنم بهشون