2777
2789
عنوان

چقدر احمقو بچه بودم من

259 بازدید | 12 پست

بعد چندسال اومدم‌ نی نی  سایت تاپیک ها و دوست داشتن های و تلاشهایی ک برای زندگی ک توش هیچ جایگاهیی نداشتم میخونم دلم برای خودم برای سادگیم برای احساس پاک دوست داشتنم میسوزه چقدر سخت گذشت برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی ما یه دوره ای اشتباه و سادگی کردیم و تاوان بهترین از دست دادن بهترین لحظه هامون را دادیم . طبیعیه. 

پی بردن به اشتباهات و تکرار نکردنشون مهمه. که خدا را شکر شما میدونین⚘

الان بهتره زندگزت؟

طلاق گرفتم کسی نتونستم جایگزین کنم اوایل خیلی سخت بود برام اما الان بهترم یادش میوفتم اما….

سرکار میرم،اونم تازه ازدواج کرده اونم باچ کسی😁😁

همه ی ما یه دوره ای اشتباه و سادگی کردیم و تاوان بهترین از دست دادن بهترین لحظه هامون را دادیم . طبی ...

توان سختی دادم برای همچین تجربه احساس میکنم حق نبوده خیلی بچه بودم برای اون همه ماجرااگه تاپیک بخونینن میفهمین که چقدر بچه گانه همه چی اینجا باز میکردم

شوهرت اخلاقای بدی داشته..از همه مهمتر راحت طلاقت داد..بهش فکر نکن..ان شاالله بخت خوب نصیبت شهاون چجو ...

زمانی ک همسرمن بود ی دوست صمیمی داشت ک باوجود همسر دوست دختر داشت

اینجوری خوده شوهرم تعریف میکرد دخترهم زمان با دوست شوهرم ک متاهل بوده در ارتباط بوده با داداش دوست شوهرمم دراتباط بود خلاصه شوهرم میگف اصلا دختر جالبی نی حتی فوشش خیلی بدی بهش میدا البته من دختر ندیدم دروغ راستش نمیدونم خلاصه رفته باهمون خانم ازدواج کرده دوست دختر سابق دوستش