2777
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 57598 بازدید | 56 پست
ممنونم عزیزم💙 بعد از چند وقت عادت کردین؟

یه مدت کم ،.

اول ش این قدر برام سخت بود ،.

که گریه می کرد م ،

و تصور می کردم الانه ،که کور بشم ،..

اما بعد از یه چند ماهی ،..بدون نگاه کردن به آینه ،..

می ذاشتم ش تو ی چشم و بر می داشتم ،..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مدت کم ،. اول ش این قدر برام سخت بود ،. که گریه می کرد م ، و تصور می کردم الانه ،که کور بشم ،. ...

من حدود ۲هفته دیگه میخوام برم مهمونی مهم

تا اون موقع حدودا میشه عادت کرد؟

من خودِ آتیشم تو یِ شعله ای فقط

من 4سال  مارک نئوویژن کره ای استفاده میکردم خواهرم همین مارک مصرف میکرد صبح ساعت 4صبح میزدم به چشمم تا ساعت 8شب که از دانش میومدم که خارج تهران بود 

شاغلم بودم روزایی که دانش نبودم از 6صبح میزدم تا 8شب 

خلاصه هرروز به مدت 4سال استفاده میکردم تا زمانی که لازیک کردم 

راضی بودم رنگای خوشگلش انتخاب میکردم عالی بود 

من 4سال  مارک نئوویژن کره ای استفاده میکردم خواهرم همین مارک مصرف میکرد صبح ساعت 4صبح میزدم به ...

مرسی عزیزم💙

مارکهایی که به من پیشنهاد کردن،ایتالیایی و آمریکایی بودن.فک نکنم این مارک تو شهرمون پیدا بشه

از تجربه لازک هم میگی لطفا؟😍آرزوی بزرگمه😂

باید قبل ش بذاری ،.. اما نه برای عروس ها یه شب میذارن با اینکه بی تجربه ان ،.. هیچی هم نمی شه .

عروسی در پیشه ملت همه درگیرن چه رنگی لنز بذارن با آرایششون ست کنن،من درگیرم لنز طبی بیرنگ بذارم بتونم بدون اینکه عینک اذیتم کنه برقصم😂

بازم ممنونم از تجربیاتت عزیزم💙

مارك بيوفينيتي خيلي خوبه درصد اكسيژن رسانيش از بقيه بيشتره.. حتما بهداشتو رعايت كن همراهش تا ميشه ار ...

مجبورم بعضی وقتا آرایش کنم ولی زیاد اهل آرایش نیستم

حتما هم لنز بیرنگ میذارم

قبل از گذاشتن دست تون و تمیز با آب وصابون بشورید ، صابون رو ی دست تون نمونه و به لنز نخوره ،خراب ش ...

نخیر عزیزم بخاطر گرونی و ارزونی نیست واسه شستشوی لنز بایداز همون سرم استفاده کرد اون مایع لنز کی از تو داروخونه هست واسه نگهداشتن لنز تو اون هست نه واسه شستشو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز