2777
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 57726 بازدید | 56 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من 4سال  مارک نئوویژن کره ای استفاده میکردم خواهرم همین مارک مصرف میکرد صبح ساعت 4صبح میزدم به ...

سلام من هر روز لنز میزارم برای سرکار فعلا نمیتونم لیزیک کنم ولی میترسم واسه همین لنز گذاشتم قرنیه چشمم نازک شه دکتر بگه لیزیک نمیکنیم همچین مشکلی برای شما پیش نیومد؟

فقط جنس خوب سالانه استفاده کن. من هروز صبح میزنم شب بر میدارم. جمعه ها کامل نمیزنم و استراحت میدم. ه ...

سلام من هر روز لنز میزارم برای سرکار فعلا نمیتونم لیزیک کنم ولی میترسم واسه همین لنز گذاشتم قرنیه چشمم نازک شه دکتر بگه لیزیک نمیکنیم همچین مشکلی برای شما پیش نیومد

همتون برید اونور......میدونم تاپیک مال 8 سال پیش هست.....اما گفتم که منم تجربه خودم نه....بابام رو بگم.....بابای من الان بیست و هفت!ساله داره لنز طبی استفاده میکنه.....چشماش سالم سالمه....چشماش ارثی آستیگمات داره و منم سر همین ارثیه،آستیگمات دارم......میخوام منم که الان 13 سالمه استفاده کنم.

بابای من وقتی که من رو برد پیش یک چشم پزشکی که اولین مشتریش ما بودیم.......توی زاهدان

بابام پرسید که عمل چشم خوبه یا بد؟

دکتر که توی شهر دیگه بالای بیست سال سابقه داشت گفت:( 

اصلا......خودم و همسرم عینکی هستیم و عمل رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنیم مگر در موارد وخیم.....چون که وقتی عمل میکنیم.....قسمتی از چشم به وسیله دستگاه بریده میشه و دور انداخته میشه!

و شما حتی بعد از عمل اون حسی که قبل عمل با چشمای خودتون داشتید رو هیییچوقت نخواهید داشت.)

خلاصه کسایی که میگن لنز باعث خراب شدن چشم و قوز قرنیه و.......اینا میشه....یا درست استفاده نکردن یا بهداشت رو رعایت نکردن یا از روی لنز قطره استفاده کردن....این بود از تجربه ای که من میخواستم بگم.

همتون برید اونور......میدونم تاپیک مال 8 سال پیش هست.....اما گفتم که منم تجربه خودم نه....بابام رو ب ...

سلام عزیزم شما راضی هستی از لنز طبی؟ من میخام بذارم بخاطر مدرسه و چند وقت دیگه دانشگام

مشکلی برا چشم نمیاره؟ بعد لنز چندساله داریم؟

سلام عزیزم شما راضی هستی از لنز طبی؟ من میخام بذارم بخاطر مدرسه و چند وقت دیگه دانشگاممشکلی برا چشم ...

سلام قشنگم🧡🙂‍↔️

من خودم برای اولین بار لنز خریدم فردا پس فردا میرسه دستم

ولی خب به نظرم اگر عینک اعتماد به نفست رو میاره پایین یا تو دست و پا هست.....لنز میتونه کمکت کنه......به حرف این و اون توجه نکن.....بابای من الان 27 سال هست که داره از لنز طبی استفاده میکنه.

من خودم اصلا لنز دوست ندارم.....ولی به خاطر مجالس و مهمونی هایی که در پیش داریم گفتم لنز بهتره چون مثلا با آرایش و اینا خوب....ببین خوب میشه ها....ولی فکر کن تو عروسی عینک بزنی🤭🤭

ولی در کل پیشنهاد میکنم بخری......با اینکه تا به حال خودم نداشتم......من خودم میخواستم از این لنز هایی که هم طبی هست و هم رنگی بخرم.....اما متأسفانه چشمام دو نمره آستیگمات داره و لنز طبی آستیگمات که رنگی باشه تو ایران اصلا نیست....مگه این که تو خارج آشنایی چیزی داشته باشی برات بفرسته یا سفارش بدی.

خواستم بگم که کلا اگر شما هم مثل من آستیگمات داری فقط میتونی طبی استفاده کنی....رنگی فعلا تو ایران نیست🤭🤭

سلام عزیزم شما راضی هستی از لنز طبی؟ من میخام بذارم بخاطر مدرسه و چند وقت دیگه دانشگاممشکلی برا چشم ...

من فعلا یه پک لنز چهار ماهه خریدم.....حقیقتش خودم نمیدونم چجوریه......ولی میدونم که لنز فصلی.....لنز چهار ماهه....لنز یک ساله داریم...😅

سلام قشنگم🧡🙂‍↔️من خودم برای اولین بار لنز خریدم فردا پس فردا میرسه دستمولی خب به نظرم اگر عینک اعت ...

ممنونم عزیزم، من الان دارم میذارم ولی متاسفانه یکیشو برعکس میذارم هی نمیدونم کدوم طرفشم درسته

2790
2778
2791
2779
2792