2789
عنوان

رابطه

336 بازدید | 25 پست

سلام،

من از یه دختره توی کلاسم خوشم اومده. ترم قبل سعی کردم بهش بفهمونم. و اینکارو کردم. اما برای اینکه بهش نزدیک بشم، با دوستای این دختره دوست شدم، و ی جورایی از یکیشون خواستم ایشون رو توی جمعشون بیارن. ولی اونا متوجه نشدن ک من ب دوستشون علاقه دارم. کمی گذشت، اما ایشون وارد اون جمع نشد اصلا. دنبال برنامه ها و‌کارهاش بود. بعدش با این دوستای ایشون بحثم شد سر یه مسائلی، کلا باهام ضد شدن. بعد این ترمی، دوستم با دختره صحبت کرده، و بهش گفته که من بهش علاقه دارم و اینا. ایشون هم به حرفاش گوش میکرده، و ب دوستم گفته، ببین من دوستام (همونایی که وارد جمعشون شدم ک بتونم با دختره ارتباط بگیرم) یه حرفایی زدن راجبش. دوست منم گفته حرفارو ول کن، دوستم وارد اون جمع شده که بتونه با‌تو ارتباط بگیره، دختره هم میگه باید فکرامو بکنم. کمی که میگذره، ازش ی پیام میگیرم، میگه میخواد ببینتم اگر فلان کلاسش کنسل شد. اون روز رسید اما نفهمیدم کلاسش کنسل شد یا نه، نیومد ک ببینیم همو. روز بعدش سر کلاس وقتی‌داشتم کتابامو از کیفم در میاوردم، ایشون رو صندلی عقبم نشسته بود، چشممو ب طرفش بردم، دیدم داره بهم خیره نگاه میکنه ی لبخند درشت هم رو لبشه. تا دید چشمم بهش خورده سریع سرشو‌انداخت پایین. و منم ی جورایی خجالت زده شدم سرمو انداختم پایین

راستش بعد از نگاهش کمی امیدوار شدم. روز بعدش رفتم پیشش، وقتی کسی دورو برش نبود مخصوصا دوستاش، باهاش صحبت کردم. گفتم پیام دادین میخواستین حرف بزنیم. گفت ببین، من از طرف دوستام تحت فشارم. لطفا درکم کن. وقتی حرف دوستاشو زد کنی عصبانی شدم. بهش گفتم نمیفهمم‌چی‌میگی، میشه‌واضح تر بگی. گفت‌میترسم همه‌چی بدتر شه، شنیدم رفتین بین‌دوستام ک نظرمو جلب کنین! منم بهش گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نیستن، فقط همون ۱ درصد مهمه ک میخواستم ب اون برسم. استاد دیگ داشت میومد، بهش گفتم میشه بمونید بعد کلاس صحبت کنیم؟ اما بعد کلاس فرار کرد، بعدش ب دوستم‌پیام‌داد از فلانی خوشم‌نمیاد، بهش بگو‌ ن لطفا به من و نه به دوستام پیام بده. زندگیم پر از استرسه، نمیخوام اذیت شم....

میدونید رفتارش با نوع‌پیام‌دادنش اصلا نمیخونه. مثلا وقتی راه میره میاد جلو من وایمیسه و‌سرش میره تو گوشی. میتونه جاهای دیگه وایسه. چرا جلو من وایمیسه؟ یا چرا اون روز‌‌اون‌نگاهو‌ از پشت سر مینداخت بهم؟ وقتی ب دوستم‌ نوشت ازش خوشم‌نمیاد خیلی ناراحت شدم... من قیافم‌بد نیست، متوسط به بالاست. قیافه اونم متوسط به بالاست. فقط ازش خوشم اومده‌همین. دوستاش‌باهام ضد شدن بخاطر دعوایی ک با یکیشون داشتم. 

لطفا نظراتون‌رو بهم بگین.... فازش چیه؟؟ چرا اینقد رفتارش ضدو نقیضه؟ لطفا راهنماییم کنین...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودش گفته....تحت فشار دز طرف دوستانه....

حتما دوستا....یه چیزایی در مورد شما تو جمع گفتن....که این دختر خانم نمی تونه بروز کنه...احساس شو......فکر میکنه بچه ها خیت ش میکنن......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

از طرف تو امنیت احساس میکنه میاد دور و برت .اصرار کنی نتیجه عکس میده 

تو بری سربازی بیای کار پیدا کنی پول جمع کنی بخوای ازدواج کنی اون دوتا بچه داره

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

بین شما و اون دوستان چ پیش اومده ؟

شاید دوست داره اما شرایط شخصیش اوکی نیست، چون گفته پر از استرسم، نگفته نمیخام

خب کار درستی هم نبود برید بین اون خانما بلکه فلونی رو ببینین، یبارکی میگفتین به خودش

ی مدت بزار بگذره بعد دوباره درخواستت رو مطرح کن

چرا واسطه ؟ دوستت که پیغام میبره میاره هم یه پسره، پس چرا خودتون اقدام نمیکنین برا جواب گرفتن ؟ 

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
خودش گفته....تحت فشار دز طرف دوستانه.... حتما دوستا....یه چیزایی در مورد شما تو جمع گفتن....که این ...

منم‌برای همین عصبانی شدم. حتی از تن صدام فهمید عصبانی شدم... وقتی حرف دوستاشو کشید وسط اینو گفتم؛ «ببین نمیفهمم چی میگی، میشه واضح تر توضیح بدی؟» از لحن صدام مشخص بود که عصبانی شدم.‌. بعدم که گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نبودن... اما دوستاش سه تان، دختر هم هستن. دوستاش دوتا ۱۸ و یکیشون ۱۹ سالشون. حتما بهش میگن پسره خوبی نیست. لاس زده و فلان کرده... درصورتی من از همون اول ب یکیشون اصرار میکردم میگفتم فلانی رو بگو بیاد وقتی این سه تا دعوتم میکردن برا فیلم دیدن. ناگفته نماند، یکی از این دخترا یکی دوبار باهاش خندیدم و شوخی کردم، فکر کرد ازش خوشم میاد. رفت به اون دوستش گفته محمد از من خوشش میاد. اون دوستشم ب من پیام میده میگه «میبینم دلت جایی گیره» منم ناراحت شدم. ب دختره پیام میدم میگم اشتباه میکنی، من حسی ندارم. شوخی ها و‌خنده هامم دوستانه بوده. منظور خاصی نداشتم. بعد دختره ناراحت میشه کلی چرتو پرت میگه بهم بعد تو تل بلاکم میکنه. 

ب نظرم ازتون خوشش میاد ولی میترسه گرفتاره عشقو عاشقی و شکست بشه برا همین دوری میکنه  برداشت من ...

چجوری ازم خوشش میاد؟؟؟ بخدا من‌ دخترا رو نمیفهمم. طرف ۲۲ سالشه. منم ۲۷ سالمه... ولی این دختر به شدت خساس و عجیبه... اون صبحی هم ک قدرتمو جمع کردم بتونم ضحبت کنم باهاش، سعی میکرد تو چشمام نگاه نکنه، سرشو پایین مینداخت... بعد نمیدونم داره نقش بازی میکنه؟ با حرف دوستاش مگه میشه از‌من خوشش بیاد؟؟؟ کمی‌برام لطفا بگین چ اتفاقی داره میوفته..

اینکه گفته ازش خوشم نمیاد واقعا ناراحت کننده هست .به نظر من ولش کن ..نازشو نکش.ارزش ندارم با کسی باش ...

خیلی درست میگی.... اصلا شوکه شدم. طرز برخوردش خیلی عجیب بود... طرز برخوردش خیلی ناراحتم کرد این‌اواخر. من سنم کم نیست، دیگه نزدیک ۳۰ سالمه. الان ۲۷م. احترامی چیزی. یکی میگفت هیجان گرفتتش، اعتماد بنفسش رفته بالا، مثلا فکر نمیکرد پسری ازش خوشش بیاد. حالا هم که میخواد پس بزنه ک جلو بقیه بگه آره فلانی ازم خوشش میاد من‌پسش زدم. البته این نظرش برام خیلی مسخره میومد ولی گفتم بهتون بگم. ما مردا کی از این حرکتا میزنیم. خیلی عجیبه برامون. 

از طرف تو امنیت احساس میکنه میاد دور و برت .اصرار کنی نتیجه عکس میده  تو بری سربازی بیای کار پ ...

من کارت دارم. ۲۷ سالمه. الانم‌دانشجوی مقطع لیسانس هستم. درست میگین، ولی خب سربازی اینا مال جووناست.

بین شما و اون دوستان چ پیش اومده ؟ شاید دوست داره اما شرایط شخصیش اوکی نیست، چون گفته پر از استر ...

درسته. من اشتباه کردم رفتم بین دوستاش. اخه اون اوایل خیلی شناختی نداشتم. خیلی با این دخترا هم دوست نبود. فقط دیده بودم تو جمعشون حرف میزنه. منم ب همین‌امید رفتم باهاشون دوست شدم. ولی خب قصدی نداشتم. اما دخترا خیلی حساسن. فکر کن من شوخی میکردم با دوتاشون خندیدم فکرایی کردن. بعدم خب با یکیشون سر همین مسئله اگر‌پیامامو اینجا بخونی بحثم شد. ی بحث خیلی مسخره. دختره ۱۸ سالشه نمیدونه چجوری رفتار کنه. خیلی از بی مغزی‌هاشو ننوشتم اینجا، ولی اصلا ازش خوشم‌نمیاد. همون کارمو خراب کرده. الان دقیقا نمیدونم طرف من چ حسی بهم داره... از پیامش ب دوستم بر میاد که ازم خوشش نمیاد. اما حرکاتش قبل از اون حرفش چیزی دیگه‌رو میرسونه. خلاصه نمیدونم و‌نمیفهمم حقیقت چیه. ولی از اینکه حرف‌دیگران رو پایه و‌ اساس زندگی‌اش قرار میده به شدت بدم اومد. حرف زیاده پشت سر همه. حتی دوستای من‌درباره همین دختره‌پشت سرش غیبت کردن باهام. من بحثم شده باهاشون گفتم خفه شید. بعد این میاد حرفای دوستای ۱۸ و ۱۹ سالشو میشنوه ک از خودش کوچیکترن؟؟؟ خودش ۲۲ سالشه. ولی رفتارش عین بچه هاست. چی بگم، فقط‌میخوام بفهمم حس واقعیش بهم‌چیه. واقعا ازم خوشش نمیاد یا دستی اون‌حرفو ده....

چجوری ازم خوشش میاد؟؟؟ بخدا من‌ دخترا رو نمیفهمم. طرف ۲۲ سالشه. منم ۲۷ سالمه... ولی این دختر به شدت ...

نمیدونم از چیزایی ک تعزیف کردین اینجوری برداشت کردم 

خب مثلا یه دختر مثل من وقتی از کسی خوشش میاد نمیتونه تو چشاش نگاه کنه سعی میکنه نگاشو بدزده تا طرف متوجه نگاهاش نشه 

خب چرا خوشش نیاد چرا اینقدر اعتماد ب نفستون پایینه 

نمیدونم از چیزایی ک تعزیف کردین اینجوری برداشت کردم  خب مثلا یه دختر مثل من وقتی از کسی خوشش م ...

نمیدونم خب. چون مشخص نیست. چون ب دوستم‌همونی ک بدون اطلاع من رفته جلوشو گرفته و حرف زده باهاش ک فلانی ازت خوشش میاد، ب اون دوستم بعد از دیدار اون صبحمون گفته ازش خوشم‌نمیاد خب. ولی روز قبل این‌پیامش داشت از پشت سر بهم خیره‌نگاه میکرد با ی لبخند درشت روی لباش. بعد ک چشمم خورد بهش سرشو سریع انداخت پایین منم خیلی خجالت کشیدم. اعتماد بنفسم پایین نیس. چون ازش‌خوشم میاد کمی خجالتیم اطرافش. ولی حقیقت اینه با اتفاقایی که بینمون افتاد، الان چه حسی داره؟ پشیمون نیس؟ من حقیقتش خیلی ناراخت شدم از حرفش. ولی دیگه نمیتونم تحویلش بگیرم از این ب بعد. جوری رفتار‌میکنم ک اصلا انگار وجود نداره. شما بهم بگین، حسش واقعا چیه؟ بعد اون نگاهش امیدوار‌شدم ک باهاش صحبت کردم. ولی صحبتمون خوب پیش نرفت. بعد کلاس فرار کرد نموند ک حرف بزنیم. بعدم ب دوستم اون پیامو میده. بعدم بلاکم‌میکنه. رفتاراش خیلی‌عجیب و غریبه. بخدا نمیفهمم