سلماااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 215 عنوان به بچه ی یکسالتون چه شیری میدین؟ 230 بازدید | 6 پست شبر خودتون؟شیر خشک؟شیر گاو؟شیر گاومیش؟شیر پاستوریزه؟کدومش بهتره؟وزن گیری و استخون بندیش و دندون و راه رفتنش با کدوم بهتره؟البته من شیر خودمو میدم ولی خیلی کمه شبا شیر خشک میدم نظرتون چیه بجای شیرخشک بهش شیر پاستوریزه یا گاو بدم؟ 1403/03/20 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delnaz2030 عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 2453 من پسرم از یکسال ب بعد پاستوریزه دادمش الانم یک سال نیمشخ میخوره هنوز۹ماهه راه افتاد حرف زدنش کلن متوجه میشناما ۱۱ماهگی توی ی ماه۷دندون در اورد دیگ هنو بقیه رو درنیوردهدیگ نمیدونم کدوم خوبه والا من شیرگاو تازه دردسترسم نیس دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂 یک دل و هزار دل حسرت🕊 ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲
سلماااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 215 من پسرم از یکسال ب بعد پاستوریزه دادمش الانم یک سال نیمشخ میخوره هنوز ۹ماهه راه افتاد حرف زدنش کلن ... تو شیشه شیر واسش میریزی میخوره؟من پسرم از مزه شیر بدش میاد ،نمیدونم با چی مزه دارش کنم
delnaz2030 عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 2453 تو شیشه شیر واسش میریزی میخوره؟ من پسرم از مزه شیر بدش میاد ،نمیدونم با چی مزه دارش کنم اره تو شیشه شیر میخورهی دونه خرما بزار داخلش براش بخوره یا با ی قاشق عسل قاطیش کن بده بخور هم براش خوبه هم مزه دارش میکنه دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂 یک دل و هزار دل حسرت🕊 ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲
شیربلال۱۲۳ عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4089 تو شیشه شیر واسش میریزی میخوره؟ من پسرم از مزه شیر بدش میاد ،نمیدونم با چی مزه دارش کنم دکتر پسرم میگف با شیر خشک قاطی کن رفته رفته شیر خشک رو حذفش کن
سلماااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 215 دکتر پسرم میگف با شیر خشک قاطی کن رفته رفته شیر خشک رو حذفش کن اهان ممنون عزیزم
سلماااخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 215 اره تو شیشه شیر میخوره ی دونه خرما بزار داخلش براش بخوره یا با ی قاشق عسل قاطیش کن بده بخور هم براش ... امتحان میکنم ببینم چطوره