2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینک سم بود دلم براش تنگ شده

سعی کن کارای بدش رو هی به یادت بیاری و ازش زده بشی من که این کارو کردن تا اینکه به مرحله ای رسیدم که ازش بدم میاد و حالم ازش بهم میخوره همچنین از خودم هم حالم بهم میخوره وقتی فکر میکنم ک همچین آدمی رو ی وقتی دوست داشتم و باهاش حرف میزدم! البته که خودش رفته بود و بعد از یکسال برگشت ولی من حاضر نشدم دوباره برگردم بهش اون اولا خیلی اذیت میشدم و دلتنگ و جوری که گاهی وقتا دلم میخواست برم بهش پیام بدم ولی جلوی خودم رو گرفتم الان هم فراموشش نکردم اصلا و خیلی وقتا تو ذهنم میاد همش ولی اون حس گذشته رو بهش دیگه ندارم و کلب از خدا خواستم تا این حس رو از بین ببره در من و بتونم فراموشش کنم

تو هم سعیت رو بکن قطعا از پسش بر میای

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚
سعی کن کارای بدش رو هی به یادت بیاری و ازش زده بشی من که این کارو کردن تا اینکه به مرحله ای رسیدم که ...

چیکارکنیم برگرده دوست پسر. خودم کات کردم به خاطربی توجهیش. چهارروزه خبری ازش نیست. وابسته بودم بهش

چیکارکنیم برگرده دوست پسر. خودم کات کردم به خاطربی توجهیش. چهارروزه خبری ازش نیست. وابسته بودم بهش

وآسه چی باید واسه برگشتن همچین آدمی تلاش کنی واقعا؟؟ چون شخصیت وابسته ای داری بخاطر همینه و الان هم شاید فکر میکنی بخاطر تو بوده ک اون ولت کرده یا مشکل از تو بوده در صورتی که باید خدا رو شکر کنی همچین آدمی از زندگیت رفته بیرون

باید سعی کنی خودت رو تو اولویت قرار بدی نه کس دیگه ای بعد از یه مدتی هم میفهمی که چقد در حق خودت ظلم کردی وقتی با همچین افرادی در ارتباط بودی 

بخش‌های الان آرامش دارم وقتی با کسی ارتباطی ندارم الان

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚