2777
2789
عنوان

سونو روز 12

584 بازدید | 20 پست

سلام امروز روز 12 پریودم بود سونو دادم البته قبلشم لتروزول و کلومیفن و سینال اف استفاده کردم سونو گفت فولیکول 21 سمت راست و 18 سمت چپ دارم و مایع اطراف تخمدان ها بنظرتون میشه امیدوار بود کسایی که تجربه داشتن از استفاده این داروها آخه این ماه اولین بار بود سینال اف میزدم 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا قبل از اینکه برم سونو زدم

ان شاالله ک حتمن جواب میگیری استرس رو از خودت دور کن واسه منم دعا کن عزیزم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
ممنونم ان شاء الله که به خواستت برسی❤️ استرس دور شدنی نیست😅

ان شاالله . مشکل خاصی داشتین دارو استفاده کردین؟ چن وقته اقدام هستین؟

ان شاالله . مشکل خاصی داشتین دارو استفاده کردین؟ چن وقته اقدام هستین؟

تنبلی تخمدان دارم

دو سال و نیمه اقدامم ولی از دکترایی که رفتم اصلا راضی نبودم الان پنج ماهی میشه یه دکتر خوب پیدا کردم واسم عکس رنگی نوشت ماه قبل این ماهم دارو داد

تنبلی تخمدان دارم دو سال و نیمه اقدامم ولی از دکترایی که رفتم اصلا راضی نبودم الان پنج ماهی میشه یه ...

منم تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو فولیکول خوب دارم همیشه ولی تا الان باردار نشدم 🥺من یک سال و خورده ای هست اقدامم . منم باید عکس رنگی انجام بدم

منم تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو فولیکول خوب دارم همیشه ولی تا الان باردار نشدم 🥺من یک سال و خورده ...

لعنت به این تنبلی تخمدان ینی بعضی وقتا دوس دارم سرمو بکوبم به دیوار هرکاری میکنم هرچی قرص و دارو استفاده میکنم باز یه مشکلی هست 

حتما برو انجام بده

کدوم شهری؟ 

لعنت به این تنبلی تخمدان ینی بعضی وقتا دوس دارم سرمو بکوبم به دیوار هرکاری میکنم هرچی قرص و دارو است ...

من از دردش میترسم . استان فارسم