2777
2789

ببینم واس کی بیشتر لایک میخوره 😆😆…

راجب خودم بخوام بگم نمیدونم رفتار ساده روحانست یا نه 

رفته بودم چشم پزشکی واس عمل لیزیک واس آزمایشش رفتم یه پسره جذبم کرد اونی که کارارو انجام میداد منم ازونجایی که خجالتی و استرسی هستم از شدت استرس انقدر هول شدم تاریخ تولدمو جا به جا میگفتم به من میگف نگاه کن رو به رو هی میگفتم چی ؟ میگف بیا بشین حرفشو متوجه نمیشدم داشتن میرفتم بیرون میگف بیا بشین آخر خودش خندید 😐😐😂😂😂😂😂😂

ازین رفتارا زیاد دارم میگم حالا

رفتم با دوست همسرم احوالپرسی کردم فاز من چی بود خدایی؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبارم دندون پزشکی بودم 

کار دکتر که تموم شد‌میخواستم از صندلی بیام پایین ازون زیر دسته ی صندلی بزور خودمو میکشومدم بیرون بعد دستیار دکتر داداشش بود از شدت خنده پاره شد بیشعور هی نگا میکرد بهم میخندید 😭😭😂😂😂 این واس چند سال پیشه 

همش بخاطر استرسه اینجوری میشم مغزم وایمیسته 

معلمم گفت ک اخرین جلسه اس دیگه میرم نمیام انتقالی میگرم و میرم 

اقا هم بود ریاضی میگفت

بهش گفتم خوشتیپی اما احمقی حیف

سال بعد دوباره معلمم شد خاک تو سرت

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

تو فرم بانکی که داشتم برا بابام پر میکردم حواسم نبود طبق عادت همیشه مشخصات خودمو نوشتم آبروم رفت😂 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سلام عزیزم  ببخشید از اون کابینت ها گرفتی راضی بودین برای خالم میخام

سلام گلم ن هنوز گذاشتیم برا بعد سال پدرم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .