2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چوبی وجود نداره

هیچی نمیشه

باید با ظلم هایی که بهمون شده کنار بیایم و ازشون رد شیم

اون آدم هیچ اتفاق ناگواری واسش نمیفته مگر بر حسب تصادف و یا اشتباه کردن طوری که به خودش آسیبی برسه

پس خودتو گیر این چیزا نباید بکنی

سعی کن عبور کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میشه تعریف کنی

چندسال پیش بهم تهمت خیلی بدی زدن خیلی داغون شدم فقط به خدا سپردم یکم طول کشید ولی توانشو  پس دادن من مطمعنم اون روزا خدا صدای گریه‌ها و مظلومیته منو شنیده بود🙂

چوب خدا هم صدا داره

هم درد داره

جاخالی هم نمیشه داد

فقط بیشتر وقتا خورنده ی چوب ب خودش نمیگیره ک این چوب خداست

میگه برا همه پیش میاد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

برای من اتفاق افتاد آذر ماه البته موضوع من قضاوت نیست دلشکستنه ..شوهرم میرفت خارج قلبم شکست ازش کلی گریه کردم تاصبح خوابم نبرد ..قرآن گذاشته بودم بالاسرم با کلی دستمال خیس ..یک هفته ونیم تنها بودم ..وقتی رسیده بود پاش رسیده زمین باز داشتش کرده بودن دوشب بازداشت بعدشم مستقیم سوارش کرده ن بروبه سمت ایران😅😁یعنی آنچنان دلم خنک شد ..بهم پیام داد آهت گرفته...واقعا خدا رو قشنگ نزدیک خودم حس کردم ازاونموقع خیلی خیلی بیشتر دوستش دارم چون هوای بنده هاش و داره مخصوصا وقتی پناهی ندارند..مطمئن باش حق باهات باشه خدا سکوت نمیکنه..خدایا دمت گرم الهی شکر ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌