2777
2789
عنوان

حماقت

69 بازدید | 6 پست

چرا از اونایی که طرفدار چند آتیشه این بازی اند ،بهشون میگم از این بازی پول بدست آوردید،میگن،احتمالاً،شاید،معلوم نیست و...این چند تا کلمه رو میگن،یعنی خودشون مطمئن نیستند و این بازی رو هم به چند نفر پیشنهاد میدن.حماقت تا کجا آخه.درسته شاید به سری های اول این بازی یچیز ناچیزی بدهند ولی بقیه‌ش کلاهبرداری میشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندارم اینبازی روولی بقیه بازی میکنن چه ضرری به حال شما داره؟ گوشی خودشونه نت خودشونه انگشت خودشون ...

خب منم همین حرفی که شما گفتید رو گفتم فقط میگم اگه کارش خوبه چرا سرشون  رو نمی‌ندازن پایین کارشون رو کنن،چرا وقتی از بازیش مطمئن نیستند تبلیغش رو به این و اون میدن‌

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...